MONEY HEIST sezonul 5 ar putea merge înainte cu fanii serialului spaniol dornic de o altă serie. Dar a fost confirmată partea 5 a La Casa de Papel?
Sursa: commons.wikimedia.org

Money Heist va reveni pe Netflix cu un al cincilea sezon, potrivit creatorului emisiunii, Alex Pina. Fanii sunt deja nerăbdători să știe ce se va întâmpla cu o serie de teorii apărute despre soarta personajului - în special a profesorului (interpretat de Alvaro Morte) după acea sclipire dramatică. 1doi3.ro a rezumat tot ce trebuie să știți despre viitorul La Casa de Papel.

Money Heist sezonul 5 data lansării: Când se va întoarce Money Heist pe Netflix?

Deoarece nimic nu este încă oficial, nu există încă o dată de lansare. Dar, din cauza virusului corona, spectatorii ar trebui să aștepte mai mult decât de obicei pentru lansarea sezonului 5 La Casa de Papel. Pentru că toate filmările au trebuit să fie amânate la nivel mondial din cauza focarului.

Dacă te uiți până acum la datele de lansare, acest lucru oferă câteva indicii despre momentul în care ne putem aștepta la sezonul următor. Primul și al doilea sezon au fost filmate împreună, la fel ca și al treilea și al patrulea sezon.

Între difuzarea celui de-al doilea și al treilea sezon, însă, a durat 20 de luni și deci aproximativ un an și jumătate. Așadar, dacă ritmul este menținut, sezonul 5 din Money Heist s-ar putea să nu fie afișat până la sfârșitul anului 2021 sau chiar la începutul anului 2022.

La Casa del Papel - sezonul 5: preistorie

În partea a 4-a din Money Heist, publicul a putut urmări îndeaproape cum echipa plănuia să fugă de Banca Națională a Spaniei. A fost vorba și despre salvarea Lisabonei (Itziar Ituño) și Nairobi (Alba Flores). Ceilalți din bancă au încercat să îndepărteze amenințarea ostaticului Gandia (José Manuel Poga).

Toate acestea au ajuns la un final dramatic în finala de sezon. În timp ce Lisabona a fost salvată de ghearele poliției și adusă în siguranță de unchiul Denver și echipajul său, pregătirile erau în curs de pentru a evada la bancă. Echipa nu a putut sa o salveze pe Nairobi, dar cel puțin au reusit sa o salveze pe Tokyo de Gandia.

Comunicarea lui Gandia cu poliția ar reusit să o aducă Lisabona la bancă. Gandia a cerut ajutor poliției printr-un elicopter. Marsilia, care a zburat elicopterul, îmbrăcată ca ofițer de poliție iar la bordul acestuia se afla Lisabona, zboară la Banca Spaniei. Lisabona se află la Banca Națională, o mică victorie a grupului.

Între timp, Alicia Sierra (Najwa Nimri) a plecat în căutarea profesorului (Álvaro Morte). Chiar dacă există un mandat de arestare împotriva ei, nu poate da drumul. În ultimele momente, Alicia l-a găsit pe profesor și i-a ținut o armă la cap. Și așa se încheie cu un alt sezon al La Casa del Papel.

Money Heist - Sezonul 5: Ce se întâmplă?

Cel de-al cincilea sezon încă se mai joacă în Banca Națională a Spaniei. Deoarece Lisabona este acum în bancă, probabil că va prelua comanda.

Dar există și întrebarea ce va face Alicia Sierra cu profesorul. Este dornică de bani de când și-a pierdut slujba la poliție și acum face parte din gașcă? În orice caz, nu ar fi prima inspectoră care a devenit un apărător. Sau mai este de partea sistemului judiciar și vrea doar să-și spele propriul nume? Acest lucru rămâne de văzut, pentru că nu se știe nimic despre complotul celui de-al cincilea sezon.

Aproape totul este acum posibil La Casa de Papel, așa că poate Manila nu a fost singurul nou venit în bandă. Este foarte posibil ca echipa să obțină apoi sprijin internațional. Poate că producătorii vor scoate și mai multe rude din pălărie.

Money Heist - Sezonul 5 Distribuție: Cine mai joaca in serial?

Cel mai probabil, personajele care sunt încă vii la sfârșitul sezonului patru vor reveni în joc.

Cine probabil nu va mai fi acolo, nici măcar în flashback-uri, este Nairobi. Actrița Alba Flores și-a spus adio colegilor, cu o postare emoționantă în platou.

Álvaro Morte, care îl interpretează pe profesor, s-a angajat deja ferm în sezonul 5. Se spune că Úrsula Corberó a anunțat pe social media că va fi din nou la bord.

Denver (Jaime Lorente) și Río (Miguel Herran) vor fi cel mai probabil acolo, întrucât ambii au anulat participarea suplimentară la egalitatea de succes a seriei spaniole Netflix „Élite” în favoarea La Casa de Papel.

Va continua: imediat ce Netflix publică data lansării planificate a sezonului 5 al Money Heist, vom actualiza articolul în consecință.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook