Compania a luat decizii asupra problemelor de confidenţialitate şi securitate în urma criticilor pentru că nu au dezvăluit că serviciul său nu a fost complet criptat.
FOTOGRAFIE: REUTERS / Dado Ruvic / Ilustrație

Zoom Video Communications Inc intenționează să ofere tuturor utilizatorilor săi gratuit și plătit, criptarea end-to-end pentru apeluri video și va lansa o versiune de probă în iulie, a declarat miercuri furnizorul de conferințe video.

Compania, a cărei activitate s-a dezvoltat odata cu pandemia de coronavirus, care a forțat mai multe persoane să lucreze de acasă, s-a transformat într-un hangout video global dintr-un instrument de teleconferință orientat spre afaceri.

Însă, de asemenea, compania a fost îngenuncheat din cauza problemelor de confidențialitate și securitate și s-a confruntat cu critici pentru că nu a dezvăluit că serviciul său nu a fost complet criptat.

După ce o serie de defecțiuni în materie de securitate care au avut ca rezultat faptul că unele instituții interziceau utilizarea Zoom, compania din California l-a angajat în aprilie pe fostul ofițer de securitate de la Facebook Inc, Alex Stamos, și a lansat upgrade-uri majore.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook