În ultimii ani, jocurile multiplayer au devenit din ce în ce mai populare, iar unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer este PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Acesta a devenit atât de popular încât companiile de telefoane mobile au început să lanseze telefoane dedicate acestui joc.

Din ce în ce mai mulți jucători se orientează către telefoane mobile pentru a juca PUBG, iar în acest articol vom vorbi despre cele mai bune telefoane din 2022 pentru PUBG mobile.

Iată o listă cu cele mai bune telefoane din 2022 dedicate PUBG mobile:

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ este cel mai bun telefon din lume pentru PUBG mobile. Acesta are o camera de 12 megapixeli cu stabilizare optica a imaginii si un senzor de imagine de 108 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855 si o memorie de 12 GB.

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 12 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor A13 Bionic și o memorie de 256 GB.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro este un telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 48 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 16 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855+ și o memorie de 8 GB.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 40 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Kirin 990 și o memorie de 8 GB.

Google Pixel 4

Google Pixel 4 este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855 și o memorie de 6 GB.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook