Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
În ultimii ani, jocurile multiplayer au devenit din ce în ce mai populare, iar unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer este PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Acesta a devenit atât de popular încât companiile de telefoane mobile au început să lanseze telefoane dedicate acestui joc.

Din ce în ce mai mulți jucători se orientează către telefoane mobile pentru a juca PUBG, iar în acest articol vom vorbi despre cele mai bune telefoane din 2022 pentru PUBG mobile.

Iată o listă cu cele mai bune telefoane din 2022 dedicate PUBG mobile:

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ este cel mai bun telefon din lume pentru PUBG mobile. Acesta are o camera de 12 megapixeli cu stabilizare optica a imaginii si un senzor de imagine de 108 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855 si o memorie de 12 GB.

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 12 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor A13 Bionic și o memorie de 256 GB.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro este un telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 48 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 16 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855+ și o memorie de 8 GB.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 40 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Kirin 990 și o memorie de 8 GB.

Google Pixel 4

Google Pixel 4 este un alt telefon excelent pentru PUBG mobile. Acesta are o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de imagine de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are un procesor Snapdragon 855 și o memorie de 6 GB.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook