Versiunea remarcabilă a Huawei Enjoy 20 Pro, HONOR 30 Lite, a apărut pe lista TENAA. Datorită listării, au apărut funcțiile și fotografiile telefonului.

HONOR 30 Lite

HONOR 30 Lite

HONOR, care creează minuni în sectorul smartphone-urilor, fiind marca surorii Huawei, reușește să vină pe agendă cu noile sale dispozitive. După ce imaginile oficiale ale noului telefon, HONOR 30 Lite, au apărut ieri, dispozitivul a apărut pe lista TENAA cu fotografii și funcții. O altă informație despre acest dispozitiv este că este o versiune rebrandată a Huawei Enjoy 20 Pro.

Deși anterior a fost dezvăluit că HONOR 30 Lite a fost Enjoy 20 Pro, acest fapt a fost confirmat de lista TENAA. Conform celor care au ieșit din listă; HONOR 30 Lite va avea un ecran FHD + LCD de 6,5 inci. Gaura creată pentru camera frontală și-a luat locul pe ecran. Deși nu există informații clare despre rata de actualizare a ecranului, ne putem aștepta la o rată de actualizare a ecranului de 90 Hz dacă luăm în considerare faptul că dispozitivul este o versiune rebrandată de Enjoy 20 Pro.

Alimentat de Mediatek Dimensity 800, un procesor multi-core, dispozitivul va avea 8 GB RAM și 256 GB stocare și o baterie de 4.000 mAh cu o încărcare rapidă de 22,5 W. Putem spune, de asemenea, că dispozitivul va ieși din cutie cu sistemul de operare EMUI 10.1 bazat pe Android 10.

Pentru a aborda hardware-ul camerei telefonului, putem spune că camera din față este însoțită de configurarea triplă a camerei pe spate. Setarea triplă a camerei constă dintr-o cameră principală de 48 MP, un obiectiv ultra-wide de 8 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Camera frontală de 8 MP, este amplasată în orificiul creat în mijlocul ecranului superior.

Deși în prezent nu există informații despre prețurile care le va avea HONOR 30 Lite; dacă luăm în considerare că Huawei Enjoy 20 Pro este de 283 USD, putem prezice că HONOR 30 Lite va avea cam aceleași prețuri.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook