Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Cu două ecrane color și stabilizator de imagine, producătorul de drone DJI merge direct pe gâtul concurenților. Iată tot ce trebuie să știți despre noua cameră de acțiune.
Noua cameră de acțiune DJI Osmo oferă o calitate a imaginii de cea mai bună calitate. PRODUCĂTORUL

DJI a fost mult timp standardul de aur al industriei când vine vorba de drone și „stabilizatoare gimbal”. Săptămâna trecută, pentru prima dată, producătorul a pășit în lumea camerelor de acțiune, cu noul său DJI Osmo Action. O veste buna pentru cei care caută o nouă cameră de acțiune, spune Johannes Riiser Echolt, de la Boston Distribution.

- DJI Osmo Action este dotat cu toată tehnologia dorită într-o cameră de acțiune. Aici primești multă cameră pentru bani, consideră expertul. 

Iată șase motive bune pentru care DJI Osmo Action ar trebui să fie camera dvs. de acțiune.

1. Două ecrane

DJI Osmo Action este prima cameră de acțiune cu ecran LCD Dual, ceea ce înseamnă că există un ecran în fața camerei, pe lângă ecranul din spate. Ecranul din față nu este nimic nou, dar iată un ecran color care arată cum arată camera. Acest lucru face mai ușor să te filmezi într-un videoclip sau să iei un selfie.

- Te filmezi mai mult decât orice azi și o cameră de acțiune cu ecran frontal a lipsit până acum, spune Echholt.

2. Videoclip stabil

După ani de zile în care a furnizat tehnologie de stabilizare fiabilă industriei cinematografice, DJI a făcut acum un pas mai departe și a făcut asta si pentru domeniul public al tehnologiei sub forma unui stabilizator de imagine cu adevărat unic; solid ca o piatra. Vă permite să obțineți imagini și detalii și mai clare atunci când fotografiați si filmati la viteză mare și mișcare. 

- Există o diferență mare în modul în care funcționează stabilizarea. Avantajul major al RockSteady este că stabilizează absolut întreaga imagine. Acest lucru face videoclipurile foarte liniștite și plăcute de vizionat.

3. Obiectiv frontal detașabil

Este de la sine înțeles că o cameră de acțiune va fi predispusă la deteriorare. DJI a luat în considerare acest lucru și, prin urmare, noua lor cameră de acțiune vine cu un obiectiv frontal detașabil, astfel încât poate fi înlocuit cu ușurință dacă ai ghinionul să obții o zgârietură - sau vrei un filtru nou pe cameră.

De-a lungul verii și toamnei, va fi lansată o selecție mare de accesorii pentru camere, inclusiv o husa care vă permite să atașați dispozitivul la căști și altele asemenea și o altă husa care face ca aparatul foto să fie impermeabil până la 60 de metri. 

- În plus, o tijă selfie și mai multe filtre ND vor apărea pe obiectiv, care vă ajută să evitați imagini supraexpuse sau să faceți fotografii mai bune sub apă, spune Echolt.  

4. Impermeabil fără capac

Camera în sine este impermeabilă până la 11 metri, deci nu trebuie să folosiți un capac impermeabil. Prin urmare, sunetul din videoclipuri va fi mai bun, deoarece microfonul nu este acoperit. De asemenea, face mai ușor să schimbați cardurile de memorie din mers, deoarece nu trebuie să scoateți din nou capacul.

Vezi mai jos review-ul camerei

5. Perfect pentru condițiile din Romania

Camera este foarte robustă și funcționează bine la temperaturi de până la -10 ° C fără a compromite durata de viață a bateriei. 

- Ecranele au, de asemenea, o luminozitate bună care face posibilă vizualizarea conținutului chiar și în medii foarte luminoase, cum ar fi zăpada și lumina soarelui, spune expertul. 

6. Durată de viață bună a bateriei

Aparatul foto ar trebui să poată filma 65 de minute în rezoluție completă 4K cu stabilizator activat și 135 de minute fără. Bateria este reîncărcabilă și durează aproximativ 90 de minute pentru a reîncărca de la 0 la sută la 100 la sută.

-Este posibil să cumpărați mai multe baterii, astfel încât să aveți posibilitatea de a trece la o baterie complet încărcată, dacă este necesar, adaugă Echholt.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook