Pe lângă muncă și studiu, jocurile s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru a calma plictiseala în timp ce trebuie să stai acasă.

Din păcate, nu toate televizoarele sau monitoarele sunt optime pentru a juca jocuri. Există anumite caracteristici și specificații care fac un monitor ideal pentru jocuri și divertisment.

Deși inclus în categoria monitoarelor de gaming, BenQ EX2780Q vine cu o serie de caracteristici și cea mai recentă tehnologie și avansată pentru a răsfăța ochii utilizatorilor săi. Iată 5 caracteristici excelente ale BenQ EX2780Q, care îl fac potrivit pentru jucători și utilizatori creatorii de conținut.

Rezoluție înaltă, culoare precisă

Rezoluție înaltă, culoare precisă

BenQ EX2780Q este capabil să aducă imagini clare, folosind un panou IPS de 27 inci a cărui rezoluție este QHD de 2560 x 1440 pixeli. Producția de culoare este foarte precisă, susținând standardul de acoperire a culorii DCI-P3 95% și a primit certificarea VESA DisplayHDR 400.

Cu o ieșire ascuțită a imaginii și culori care dă peste cap cu adevărat ochiul, BenQ EX2780Q este ideal pentru jucători. Dar nu numai pentru jocuri, acest monitor este, de asemenea, foarte potrivit pentru creatorii de conținut sau iubitorii de filme care doresc monitoare de înaltă calitate.

Pentru a se potrivi cu nevoile și conținutul jucat, BenQ EX2780Q oferă, de asemenea, o caracteristică Color Vibrance pentru a stimula puterea de culoare, egalizatorul de black pentru a facilita vizionarea utilizatorilor în zonele întunecate de pe ecran și modurile de joc ale căror setări au fost adaptate special la diverse titluri de jocuri populare de astăzi.

Suportă rata de actualizare de 144Hz și tehnologia AMD FreeSync

Suportă rata de actualizare de 144Hz și tehnologia AMD FreeSync

Panoul de afișare BenQ EX2780Q acceptă rate de actualizare de până la 144Hz. Această rată de actualizare ridicată face ca afișajul vizual de pe ecran să pară mai viu. Jocurile de acțiune rapide sau filmele de acțiune pline de scene palpitante vor rula fără probleme pe acest ecran BenQ. Cu tehnologia AMD FreeSync, jocurile acceptate vor părea mai smooth.

Tehnologia HDRi

Tehnologia HDRi

Acum, din ce în ce mai mult conținut multimedia și jocuri care acceptă funcții HDR sau High Dynamic Range. Acest lucru determină BenQ să aducă o tehnologie HDRi specială. Deși avantajele sunt similare, tehnologia HDRi găsită pe monitoarele BenQ este oarecum diferită de caracteristicile HDR de pe alte monitoare.

HDRi de la BenQ este capabil să aducă imagini mai realiste prin creșterea contrastului, detaliilor și clarității imaginii direct pe ecran. Disponibilă prin funcția inteligentă de control al luminozității Plus, astfel încât imaginile de pe ecran să evite supraexpunerea (prea ușoară), păstrând culoarea însă luminoasă.

HDRi este disponibil în trei moduri: Game HDRi, Cinema HDRi și Display HDR. Trebuie doar să alegeți modul preferat atunci când redați conținut diferit.

Funcția de protejare a ochilor

Funcția de protejare a ochilor

Jocatul mult timp poate fi într-adevăr foarte periculos pentru ochi. Astfel încât ochii jucătorilor să fie întotdeauna protejați, funcția BenQ EX2780Q EyeCare este disponibilă.

Există mai multe caracteristici care sunt încorporate în Eye Care pentru a menține confortul ochiului utilizatorului. Primul este BI + sau Brightness Intelligence Plus. Cu această caracteristică, monitorul va putea detecta nivelul luminii și temperatura culorii din jurul tău. Apoi, monitorul va regla automat luminozitatea și temperatura culorii pe ecran, astfel încât să fie mai confortabil pentru ochi.

Apoi există funcția Flicker Free. Această caracteristică va elimina pâlpâirea de pe ecran, astfel încât ochii să nu se obosească ușor. Și în final opțiunea Low-Blue Light. Această caracteristică filtrează lumina albastră eliberată de monitor, reducând efectele oboselii și iritațiilor asupra ochilor.

Cu această caracteristică, utilizatorii și jucătorii ocazionali pot persista folosind acest monitor într-un mod sănătos și confortabil.

Design frumos cu boxe integrate

Design frumos cu boxe integrate

Un avantaj văzut la BenQ EX2780Q este designul luxos și futurist. Design-ul poate fi ușor adaptat la orice stil de interior în casă.

Pentru cei care doresc să economisească spațiu pe masă, BenQ EX2780Q are deja 2.1 boxe integrate. Difuzoarele furnizate sunt, de asemenea, nu numai ca complement, dar au într-adevăr o calitate înaltă. BenQ a menționat chiar că difuzoarele de la EX2780Q au fost calibrate de treVolo. Puteți alege, de asemenea, presetările audio în funcție de conținutul redat, variind de la jocuri, muzică și filme.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook