DJ-ul legendar Armin van Buuren va încânta publicul cu muzică electrizantă în inima Iașiului, marcând finalele Campionatului Mondial de Esports.

Pentru cei neinițiați, Armin van Buuren este o figură iconică în lumea muzicii electronice, cu apariții notabile la festivaluri prestigioase precum Untold și Tomorrowland. Recent, a impresionat publicul cu o prestație la impresionantul Burj Khalifa, promovând ediția Untold Dubai. Armin este și gazda fenomenului radio "A State of Trance (ASOT)", care reușește să fascineze peste 40 de milioane de melomani global.

Cel mai probabil, Armin v-a mixa pe 1 Septembrie 2023 deoarece acesta are in urmatoarele zile concerte in Olanda si Spania.

Este un artist premiat, care a dominat clasamentele DJ Mag de nenumărate ori. În plus, piesa sa, "This Is What It Feels Like", l-a propulsat pe lista nominalizaților Grammy.

Primăria Iași va furniza detalii suplimentare legate de participarea lui Armin și costurile asociate cu aceasta.

Anuntul celor de la Digital Throne

Festivitatea de închidere a Campionatului Mondial de Esports se anunță a fi un adevărat regal muzical. Pe lângă Armin, alți artiști celebri, precum Lost Frequencies, B.U.G. Mafia și Delia, vor încânta publicul.

Evenimentul va avea loc pe esplanada Palatului Culturii din Iași, iar biletele sunt disponibile online la prețuri accesibile.

DJ-ul olandez, Armin, a fost prezent în topurile muzicale de două decenii, stabilind o legătură profundă cu fanii săi români. "Iașiul devine nu doar un centru al sporturilor electronice, ci și al festivalurilor de muzică", a spus Mihai Chirica, primarul Iașiului.

Alături de Armin, Tujamo este un alt DJ recunoscut, care și-a făcut debutul în muzică în 2012 și a devenit rapid o forță în lumea EDM.

Digital Throne este gazda celei de-a 15-a ediții a Campionatelor Mondiale de Esports, care va aduce împreună peste 700 de jucători din 120 de țări. Cu premii care totalizează 500.000 de dolari, competiția se anunță a fi de neuitat.

Pentru a participa la festivitatea de închidere, biletele pot fi procurate de pe iabilet.ro și entertix.ro. Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe site-ul oficial.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook