Când li se întâmplă să-și scape telefonul într-un lac sau râu, mulți oameni renunță pur și simplu la el și își achiziționează un dispozitiv nou. Dar acesta nu a fost cazul lui Rajesh Vishwas, un funcționar indian în vârstă de 32 de ani, care a golit un bazin de apă pentru a-și recupera Samsung Galaxy S23 Ultra.

Rajesh petrecea un timp liniștit cu prietenii pe malul unui lac. În timp ce încerca să facă o poză cu noul său telefon de top, Samsung Galaxy S23 Ultra, acesta i-a alunecat din mână și a căzut în apă. Rajesh a solicitat ajutorul localnicilor, care s-au scufundat zile la rând în căutarea telefonului, însă fără succes.

Nemulțumit de situație, funcționarul a recurs la utilizarea unor pompe diesel de mare putere. De ce tot acest efort - v-ați putea întreba? Rajesh a menționat că telefonul conținea informații vitale pentru departamentul său, așa că era imperativ să-l găsească.

În decurs de trei zile, pompele au eliminat apa din rezervor fără întrerupere. Conform rapoartelor presei, au fost evacuate peste 2 milioane de litri de apă, o cantitate suficientă pentru irigarea a 1.500 de acri de teren agricol.

În final, Samsung Galaxy S23 Ultra a fost recuperat înainte ca lacul să se usuce complet. După cum era de așteptat, telefonul s-a defectat complet după perioada de submersiune și a devenit nefuncțional.

Totuși, această întâmplare a atras numeroase critici din partea comunității locale și a autorităților. India, una dintre țările cele mai afectate de deficitul de apă la nivel mondial, a fost martora mai multor episoade de căldură extremă și secetă în ultimii ani. Deși funcționarul a afirmat că apa evacuată nu era potrivită pentru irigare, acesta a fost ulterior concediat.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook