Poliţia din Dubai au testat zilele acestea Hoverbike-ul electric, dar testul a fost un eşec, Hoverbike-ul prăbuşindu-se de la 30 de metri.
https://www.youtube.com/watch?v=sBiYM8gqQ3Y

Toate sistemele de siguranță funcționau așa cum era de așteptat și nu au fost raportate răni.

Hoverbike-ul electric pur și simplu nu poate rămâne în aer și, după cum veți vedea în videoclip, pierde altitudine încet, încet de la o înălțime de aproximativ 30 de metri și lovește pământul. Nu suntem deloc siguri de ce acest zbor a eșuat, dar descrierea videoclipului sugerează că poate avea ceva de-a face cu presiunea barometrică.

Hoverbike-ul prezentat în videoclip face parte din forța de poliție din Dubai. Nu este clar dacă pilotul a fost membru al poliției sau altcineva care testează unitatea.

Oficialul Hoversurf (producătorii filmului vizionat în videoclip) explică incidentul astfel:

Barometrul Hoverbike-ului din Dubai s-a blocat și a avut loc un accident - o coborâre de la o înălțime de 30 de metri. Toate sistemele de siguranță au funcționat bine, iar pilotul nu a fost rănit. Principala noastră preocupare este siguranța. Datorită unor astfel de incidente, designurile noastre devin din ce în ce mai sigure.

Forța de poliție din Dubai a dezvăluit o nouă tehnlogie la Expoziția Tehnologiei Informaționale din Golf (GITEX) din 2017. Bazat pe modelul Scorpion-3 de la Hoversurf, modelul DPF cu baterie are o viteză maximă de 70 de kilometri pe oră (aproximativ 69 kilometrii pe oră) și poate rula timp de 25 de minute cu o încărcare completă.

Poliția din Dubai spune că hoverbike-ul va fi dislocat ca un vehicul care răspunde pentru a ajunge în locuri greu accesibile unde vehiculele mai mari nu pot merge. Dispozitivul de zbor DPF poate fi, de asemenea, implementat ca o dronă fără pilot cu o autonomie de aproximativ șase kilometri. 

Mai jos am inclus videoclipul original de la lansarea hoverbikes-ului în Dubai:

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook