Linia de ceasuri inteligente de la Timex a crescut din nou. După lansarea Timex Ironman R300 pentru a-i viza pe fanii sportului, Timex anunță acum un ceas inteligent numit Metropolitan.

2. Variantă Timex Metropolitan

Pe acest ultim ceas, Timex a preluat producătorul Huami, care este în prezent foarte popular în rândul colecțiilor de ceasuri inteligente Amazfit. Timex Metropolitan vine cu două variante. Timex Metropolitan R care este potrivit pentru bărbați și Timex Metropolitan S pentru utilizatorii de sex feminin.

3. Caracteristici Timex Metropolitan R

Caracteristici Timex Metropolitan R

Împreună cu Amazfit, Timex Metropolitan R vine cu modele și specificații care le adoptă ceasurile inteligente Amazfit GTR. Diferența, Metropolitan este mai rece cu adăugarea unei ecran în stil cronograf, culori metalice care arată premium și o față de ceas exclusivistă de la Timex. Timex Metropolitan R vine cu dimensiuni de 42 mm. Ecranul tactil de 1,2 inci poartă un panou AMOLED și este alimentat de o baterie care durează 12 zile.

Pentru caracteristicile sale, la fel ca ceasurile inteligente, majoritatea Metropolitan R pot fi folosite pentru a monitoriza starea de fitness. În calitate de prieteni sportivi, ceasurile inteligente poartă, de asemenea, senzori GPS și senzori de monitorizare a ritmului cardiac.

4. Caracteristici Timex Metropolitan S

Caracteristici Timex Metropolitan S

Pentru Metropolitan S, Timex a adoptat designul de ceasuri inteligente Amazfit GTS, care la prima vedere este similar cu ceasurile Apple. Metropolitan S poartă un ecran tactil AMOLED de 1,65 inchi și o baterie care poate dura până la 14 zile. Ca și Metropolitan R, acest ceas inteligent poate monitoriza, de asemenea, starea de fitness și a fost susținut de senzori de monitorizare GPS și ritm cardiac pentru a însoți la activitățile sportive.

5. Prețul Timex Metropolitan R și Metropolitan S

Timex Metropolitan R și Metropolitan S sunt acum disponibile pe site-ul Timex și sunt vândute la 179 USD.

REACTIA TA?


Ați putea dori, de asemenea, să vedeți

Conversații pe Facebook