La vârful proiectelor ThinkPad Lenovo, în care profesioniștii au nevoie de funcții de calitate a laptopului, precum funcții ca ECC și grafică axată pe calcul sau redare, obținem modelul P1 actualizat pentru 2020 sub denumirea de P1 Gen3.

Această actualizare pentru notebook aduce un design de 15,6 inci, oferind un ecran OLED, alegerea procesoarelor Intel 10th Gen sau Xeon și grafică la nivel Quadro. Designul de bază al șasiului este din fibră de carbon, urmărind să fie rezistent, dar ușor, cu un finisaj rezistent la amprente, pentru a îmbunătăți estetica unui sistem premium.

ThinkPad P1 Gen3 are un design de 15,6 inci cu opțiuni care includ un ecran OLED 3840x2160 touch la HDR500, o variantă IPS LCD 3840x2160 IPS de până la 600 nits sau o opțiune HDR 1920x1080 IPS 500nit HDR pentru versiunea lower-cost. Sub capotă, acesta acceptă procesoarele mobile de 10 W din Intel 10 Gen Core sau echivalențele lor Xeon, care extinde suportul până la 64 GB ECC pentru Xeons prin intermediul a două sloturi SoDIMM. Plăcile graficele sunt disponibile până la un NVIDIA Quadro T2000. Există două unități M.2 în sistem, care permit până la 4 TB de SSD-uri NVMe în RAID 0/1, iar sistemul are o baterie de 80 Wh. Două surse de alimentare sunt disponibile - un model subțire de 135 W sau un model de 170 W. Opțiunile sistemului de operare includ Windows 10 Home, Pro, Pro for Workstations, Ubuntu, Red Hat (certificat) sau Fedora.

Pentru utilizatorii profesioniști, P1 Gen3 acceptă TPM, are un cititor de amprente pentru o conectare ușoară și un mecanism de declanșare a camerei web de 720p. Există, de asemenea, o cameră Hybrid IR separată si opțională. În ceea ce privește conectivitatea, soluția Wi-Fi 6 Intel AX201 este inclusă în mod standard, dar de asemenea poate exista un modem pentru smartphone CAT16 LTE fiind opțional suplimentar. Sistemul a fost certificat pentru o serie de furnizori de software, precum AutoCAD, CATRIA, NX, SolidWorks, Revit, Creo, Inventor etc.

Tastatura include TrackPoint în mijlocul tastaturii, iar trackpad-ul din partea de jos are tastele fizice deasupra ei. Tastatura este retroiluminată și rezistentă la scurgeri de apă, cafea si sucuri. Porturile din lateral includ două porturi USB 3.2 Gen 1 de tip A, două porturi USB-C Thunderbolt 3, o ieșire video HDMI 2.0, un jack de 3,5 mm și un cititor de carduri SD.

Un caz sugerat de utilizare Lenovo

P1 Gen3 vine cu software-ul ThinkShield Lenovo și va fi, de asemenea, beneficiarul noului mod Ultra Performance Lenovo care permite utilizatorului să ajusteze setările de performanță pentru a obține performanțele dorite sau caracteristicile termice ale sistemului. Lenovo consideră că acest lucru este relevant în mare parte pentru utilizatorii care au nevoie de un turbo complet pentru a obține un proiect finalizat la timp sau pentru cei care utilizează sistemul cu VR și necesită un standard minim de performanță, fără eventuale perturbări termice.

Greutatea de pornire P1 Gen3 este de 1,7 kg (3,75 lbs), care se va mări odată cu adăugarea unei plăci grafice / mai multă memorie / mai mult spațiu de stocare etc. Lenovo ThinkPad P1 Gen3 va fi disponibil începând cu luna iulie, cu prețul de plecare de 2019 USD.

REACTIA TA?


Ați putea dori, de asemenea, să vedeți

Conversații pe Facebook