Uleiul de cocos solid. Căutați produsul original. Caracteristicile uleiului de nucă de cocos original. Referințele uleiului solid de nucă de cocos. Majoritatea magazinelor oferă ulei de nucă de cocos în stare solidă.

Ulei de cocos solid

Ulei de cocos solid

Majoritatea magazinelor furnizează uleiul de nucă de cocoş în starea sa solidă și lichidă, dar situația normală este că grăsimile saturate sunt solide la temperatura camerei, în timp ce uleiul de cocos lichid a fost supus unei prelucrări suplimentare, ceea ce a dus la eliminarea unor acizi grași responsabili de menținerea rezistenței sale solide, ştiind că beneficiile pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos sunt legate de acești acizi. [1] 

Căutați produsul original

Atunci când achiziționați ulei de nucă de cocos, trebuie căutate următoarele fraze de clasificare: neprocesat, extra virgin sau presate la rece și evitaţi achiziționarea unui produs dezodorizat, ceea ce înseamnă că a fost tratat pentru a elimina mirosurile neplăcute și, după respectarea acestor sfaturi, se garantează obținerea celui mai puțin prelucrat produs, care este produsul extras din fructele de nucă de cocos proaspete, fără a utiliza substanțe chimice sau temperaturi ridicate, ceea ce înseamnă că păstrează o parte din substanțele nutritive care acționează ca un antioxidant. [1]

Caracteristicile uleiului de nucă de cocos original

Caracteristicile uleiului de nucă de cocos original sunt:

Incolor la 30 ° C [2]  sau mai mult, și alb când este în formă solidă. 

Mirosul său este mirosul de nucă de nucă de cocos. 

Se topește la o temperatură de 25 ° C. Este într-o stare solidă când este prezentă în condiții de temperatură mai mică decât aceasta. 

Formează un amestec omogen de culoare albă, atunci când este bine amestecat cu apă, în ceea ce privește situația naturală, este insolubil în apă la temperatura camerei. 

Are o aromă plăcută, de la blând până la puternic, în funcție de metoda folosită pentru extracţie, iar produsul care are calitatea bună nu are miros puternic. 

Nu trebuie să aibă gust ciudat sau gust amar [3], nu trebuie să provoace mâncărime la înghițire, iar această proprietate poate fi adoptată pentru a cunoaște nivelul acizilor grași liberi din ulei, în cazul în care gustul său tinde spre gustul amar, aceasta va fi o indicație a prezenței acizilor grași care depășesc cantitățile standard. [3]


Referințe

CAROLINE PRADERIO (3-9-2016), „4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a cumpăra ulei de nucă de cocos” , www.prevention.com , preluat 23-23-2017 . Editat. 

Proprietățile uleiului de nucă de cocos” , www.organicfacts.net , preluat 11-11-2017. Editat. ^ 

"Uleiul de nucă de cocos Virgin" , www.fao.org , preluat 11-11-2017. pagina 16, editat.

REACTIA TA?


Ați putea dori, de asemenea, să vedeți

Conversații pe Facebook