Soarele de dimineață, un suflu ușor de vânt cald, care se joacă cu frunze de copaci și muguri de flori sălbatice pe câmpuri - parfumul Sidoni Lansesser a încercat să recreeze natura Siciliei în noua compoziție a colecției Velvet.

Crinul văii - o floare delicată de primăvară, cu o aromă foarte caracteristică, se află în centrul noii compoziții, care a fost numită și după floare (Crinul italian al mughetto-ului din vale). Domenico Dolce și Stefano Gabbana l-au invitat pe Sidoni Lansesser să creeze apa de parfum, care este inspirată din natura izvorului insulei Sicilia.

© SERVICIUL DE PRESĂ

Parfumul a reușit să vină cu o compoziție dublă neobișnuită. Se deschide cu un acord floral-fructat din esența bergamotei italiene, coacăz negru cu nuanțe picante de ardei roz. Este completat de un buchet de crini de pădure și magnolie, încălzit de soarele sicilian, în care se strecură note pământești de patchouli. La final, nu există urmă de verdeață, dulceață și nuanțe florale cremoase, traseul senzual de lapte este umplut cu picături de gudron de lemn de santal și cașmir.

Sticla a fost concepută în stilul laconic semnat al colecției de catifea: fiecare sticlă se distinge doar printr-un capac de catifea colorat, cu un contur auriu. De exemplu, noul Dolce & Gabbana Velvet Mughetto a fost lansat într-o nuanță de un verde pal, care simbolizează culorile de primăvară și bucuria vieții.

© SERVICIUL DE PRESĂ

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook