Cele mai bune 6 Smartphone-uri pentru o performanţă bună în PUBG Mobile. Ultimele știri tehnologice pe 1doi3.ro

Pubg Mobile

Pubg Mobile

Frenezia PUBG mobile continuă cu viteză maximă în țara noastră ca în întreaga lume. Am compilat cele mai ideale modele de smartphone-uri pentru a juca acest joc online.

După cum știți, odată cu creșterea audienței de jocuri mobile, a crescut și numărul companiilor care produc telefoane cu funcții hardware ridicate. Cu toate acestea, un alt motiv pentru care PUBG Mobile este atât de popular este faptul că poate fi redat pe dispozitive inteligente din aproape orice segment . Jocul poate funcționa pe aproape orice dispozitiv, de la modele entry-level până la telefoanele de gaming, astfel atingând audiențe mari.

Uneori, caracteristicile hardware ridicate ale dispozitivului pe care îl utilizați înseamnă, de asemenea, performanțe ridicate. Tocmai din acest motiv, am adunat modele care oferă rezultate satisfăcătoare în ceea ce privește prețul / performanța și opțiuni relativ mai costisitoare pentru dvs.

Iată cele mai ideale modele de smartphone-uri pentru PUBG mobile ...

Pocophone f1

Pocophone f1

Pocophone F1, unul dintre modelele de telefoane inteligente în care conceptul de preț / performanță prinde viață, este unul dintre cele mai bune exemple pentru această listă. Smartphone-ul fabricat de Xiaomi este alimentat de procesorul model Snapdragon 845 de la Qualcomm. Smartphone-ul cu procesor grafic Adreno 630 GPU are, de asemenea, tehnologie de răcire cu lichid. Memoria RAM LPDDR4X de 8 GB de la Poco F1 și stocarea internă UFS 2.1 de 256 GB fac din acest smartphone una dintre cele mai bune opțiuni pentru jocuri.

În afară de caracteristicile sale hardware, smartphone-ul are și un mod de joc numit "Game Speed ​​Booster", astfel încât poate oferi o performanță mai avansată.

Daca cautati acest smartphone pe google, sa fiti atente sa nu fiti redirectionat la versiunea de 6GB Ram.

Honor Play

Honor Play

După cum puteți vedea din numele său, Honor Play este un telefon cu performanțe accesibile. Honor, un sub-brand Huawei, a obținut performanțe considerabile prin utilizarea procesorului Kirin 970 cu memoria RAM de 6 GB și stocare internă de 64 GB. Smartphone-ul, care este mult mai accesibil decât alternativele sale, are și funcția de optimizare a jocului. În acest fel, smartphone-ul, poate oferi un sentiment real 4D și performanță de sunet 3D, vă va duce experiența de joc într-o altă dimensiune. În plus, trebuie menționat că Honor Play are și un mod de joc numit GPU Turbo care îmbunătățește performanțele smartphone-ului în timpul jocului.

OnePlus 6T

OnePlus 6T

OnePlus 6T folosește modelul de procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, la fel ca modelul Poco F1. Cu toate acestea, performanța dispozitivului este mai fluidă și mai stabilă, datorită software-ului folosit în smartphone și  fiind aproape cea mai curată versiune de Android.

Smartphone-ul folosește 8 GB memorie RAM LPDDR4X și 256 GB memorie internă UFS 2.1. După cum puteți vedea din caracteristicile hardware ale dispozitivului, este aproape imposibil să produceți o performanță proastă.

Honor View 20

Honor View 20

Smartphone-ul este alimentat de Kirin 980, cel mai recent model de procesor cu tehnologie 7nm fabricat de Huawei, cu suport pentru inteligență artificială. Honor View 20 este unul dintre dispozitivele de cea mai bună calitate disponibile pentru telefoanele din segmentul mediu. Smartphone-ul, care are 8 GB memorie RAM LPDDR4X și 256 GB spațiu de stocare, are de asemenea GPU Turbo Mod precum Honor Play. Datorită modului de joc, dispozitivul oferă performanțe ridicate, economisind bateria.

Apple iPhone XR

Apple iPhone XR

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de înaltă performanță, cu performanțe bune de joc, iPhone XR este pentru dvs. Cea mai accesibilă opțiune dintre noile iPhone-uri, iPhone XR își derivă puterea din procesorul Apple A12 și procesorul grafic cu 4 nuclee realizat cu tehnologie de 7nm. Apple este, fără îndoială, cel mai stabil brand în materie de compatibilitate hardware și software, iar acest tip de compatibilitate vă va permite să obțineți performanțe ridicate în domeniul jocurilor.

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ are procesorul Exynos 9820 SoC și procesorul grafic Mali-G76 MP12. Performanța dispozitivului este suportată de 8 GB memorie RAM și 512 GB de stocare internă.

Cu un panou AMOLED dinamic de 6,4 inci pe rezoluție Quad HD +, smartphone-ul este una dintre cele mai bune opțiuni pentru jucători, cu o performanță de sunet oferită de Dolby Atmos. Modelul Samsung Galaxy S10 + vă permite să aveți o experiență PUBG smooth fără lag și scăderea FPS așa cum era de așteptat.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook