Midasbuy oferă o ținută rară gratuită setată jucătorilor PUBG Mobile atunci când vă înregistrați pe site-ul lor web. Jucătorii pot primi setul Cool Cat fără a cheltui un ban în joc.

Jucătorii PUBG Mobile sunt mereu în vânătoare pentru recompense gratuite exclusive în joc, cum ar fi skinurile de arme, îmbrăcăminte, skinuri de vehicule și multe altele. În general, Tencent Games, dezvoltatorul jocului, oferă articole rare prin Royale Pass sau în cutii care necesită UC pentru a obține articole din acesta.

Cu toate acestea, pentru utilizatorii care nu doresc sa bage bani in joc, achiziționarea UC nu este o opțiune posibilă pentru a pune mâna pe pe skinuri în joc.

Pentru cei care caută mereu jocuri gratuite, PUBG Mobile introduce evenimente și parteneriate cu timp limitat. Ei recompensează jucătorii cu articole rare, dar numai pentru o anumită perioadă.

PUBG Mobile s-a asociat recent cu Midasbuy, care sunt vânzători autorizați de PUBG UC. Ca parte a unui parteneriat exclusiv, Midasbuy derulează în prezent o ofertă promoțională pentru utilizatori prin intermediul căreia jucătorii pot solicita gratuit o ținută Cool Cat în valoare de 200 UC.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați niște pași simpli enumerați mai jos. Iată ce trebuie să faceți pentru a revendica ținuta Cool Cat gratuită în PUBG Mobile .

Cum să obții un set gratuit Cool Cat în PUBG Mobile?

  1. Accesați  https://midasbuy.com .
  2. Înregistrați-vă pe site cu contul dvs. introducând adresa dvs. de e-mail.
  3. Conectați-vă contul PUBG Mobile pe site-ul web.
  4. La înregistrarea cu succes, site-ul web va trimite costumul către căsuța poștală PUBG Mobile.
  5. Deschide căsuța poștală din joc pentru a primi cadoul.

Notă: Conform termenilor și condițiilor, setul de ținute este valabil doar 10 zile.

Mai mult, există foarte puține șanse de a obține o ținută gratuită și permanentă în joc. În majoritatea cazurilor, oficialii o oferă doar pentru o perioadă limitată.

Jucătorii pot obține acest set de ținute rare navigând în secțiunea Inventar al jocului și alegând obiectul dorit din garderobă.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook