PUBG Mobile a făcut un anunț despre lansarea unei noi versiuni a hartii Erangel 2.0 în actualizarea PUBG Mobile. Tencent a anunțat lansarea Erangel 2.0 pentru „PUBG Mobile” în august anul trecut.
PUBG Mobile Erangel 2.0

După cum sugerează și numele hărții, va fi o versiune reînnoită a hărții Erangel - unul dintre primele terenuri de luptă introduse în franciza de jocuri.

Harta Erangel 2.0 se va lansa pentru prima dată în Game of Peace, versiunea chineză a PUBG Mobile. Dacă testarea beta are succes în versiunea chineză, dezvoltatorii se vor muta la nivel global cu harta actualizată.

Nu există nicio confirmare oficială despre harta Erangel 2.0, dar foarte curând va fi lansată. Recent, actualizarea beta PUBG Mobile 0.19.0 a fost lansată cu atât de multe funcții noi, însă în această actualizare beta, nu există nicio mențiune despre Erangel 2.0.

CE ESTE NOU ÎN ERANGEL 2.0

Harta nouă

Grafica ultra HD

Controlul vehiculelor noi

Marcatoare pentru planificator de trasee

Bunkere secrete în clădiri

MARCATORI DE RUTA

Conform raportului, jucătorii ar putea să marcheze punctele de intrare pe hartă și apoi să sară într-un joc nou. În al doilea rând, se estimează că harta Erangel modernizată va avea o grafică mai bună, clădirile și celelalte structuri obținând un aspect mai rafinat și detaliat. Îmbunătățirile în grafică pot include „interioarele casei pana la perspectivele caselor din exterior”, plus „turnuri și structuri multiple”, se arată în raport.

SETĂRI ULTRA HD GRAFICE

Opțiunea de setări grafice Ultra HD a fost adăugată la versiunea beta a Game for Peace. În special, această caracteristică este prezentă în versiunea globală a principalului PUBG Mobile, dar nu și în versiunea beta.

PERSONALIZAREA CONTROLULUI DE VEHICU

Se spune că această caracteristică oferă jucătorilor un control mai mare asupra aspectului butoanelor atunci când conduc. Acest lucru va permite jucătorilor să aleagă exact unde doresc să fie controalele când se află într-un vehicul. În prezent, jucătorii pot alege tipul de controale de conducere pe care le doresc în PUBG Mobile, dar nu pot schimba aceste comenzi.

NOI GRAFICE

Erangel 2.0 va avea o grafică îmbunătățită, cu un nivel mai mare de detalii. S-a remarcat că interioarele clădirii sunt mai detaliate, în timp ce unele structuri au fost modificate și culorile modificate.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook