Magazinul Google Play este încărcat cu câteva titluri grozave și altele teribile. Am verificat toate opțiunile pentru a vă oferi cele mai bune jocuri Android.

Cu o alegere atât de abundentă de jocuri grozave pentru telefoanele Android din Google Play Store, se poate dovedi destul de greu să decideți ce ar trebui să jucați. Nu vă faceți griji, suntem aici cu lista noastră de cele mai bune jocuri Android disponibile în acest moment. Cele mai multe dintre ele sunt gratuite, unele costă câțiva dolari, dar toate vă vor oferi discrtacție acasă sau atunci când sunteți afară.

Există multe tipuri diferite de jocuri în Play Store, așa că ne-am propus să alegem un mix bun de categorii care includ first-person shooters, jocuri de rol, platforme, jocuri de curse, puzzle-uri, jocuri de strategie și multe altele. Ar trebui să existe ceva în această listă care să se potrivească tuturor.

2. Tiny Room Stories: Town Mystery

Tiny Room Stories: Town Mystery

Nu este nimic asemănător unui mister bun care să-ți atragă atenția și să te țină îngropat, iar Tiny Room Stories: Mystery Town se califică cu siguranță drept un mister bun. Joci ca un detectiv care se întoarce în orașul tatălui său, doar pentru a-l găsi complet pustiu. Este sarcina ta să afli ce s-a întâmplat, folosind toate abilitățile tale de detectiv pentru a explora niveluri 3D complet interactive și înghesuite cu puzzle-uri și indicii amuzante. În esență, un mix de escape rooms si quest-uri, acesta este jocul pentru a zgâria orice mâncărime misterioasă.

Play Store

3. Bridge Constructor Portal (24,99 lei)

Bridge Constructor Portal (24,99 lei)

Știi ce face construirea de poduri mai distractiv? Ştiinţa! Bridge Constructor Portal adaugă tehnologia neplăcută din seria Valve’s Portal, adăugând tehnologia de vârf și bizara din Aperture Science Labs la jocul tău Bridge Constructor. Aceasta înseamnă că va trebui să găsiți noi modalități de a utiliza tehnologia ciudată pentru a elimina golurile, ascultând în același timp vocea originală a GLaDOS. Deși 24,99 lei reprezintă o mulțime de bani, există 60 de camere de testare care trebuie realizate, ceea ce înseamnă că aceasta nu este o valoare proastă pentru bani.

Google Play

4. Monster Legends

Monster Legends

Se poate părea că Monster Legends se împrumută foarte mult din franciza Pokémon, dar de fapt are mai mult în comun cu Neopets juggernaut nouhoodies decât orice altceva. Construiește-ți menageria, adăugând o serie de creaturi diferite și antrenează-le pentru a deveni cele mai bune. Fiecare creatură necesită un habitat diferit și va evolua și se va schimba pe măsură ce crește. Apoi, ia-le în Team Wars și Team Battlegrounds pentru a-ți dovedi abilitățile superioare ale Monster Master. Există peste 600 de monștri de colectat, dar fiți conștienți că atragerea microtransacțiilor pentru a accelera colecția este puternică.

Google Play

5. Clash Royale

Clash Royale

Clash Royale este lupta în arena care vă monopoliza tot timpul liber. Bazat pe personaje și minioni din Clash of Clans, acest joc pune doi jucători într-o luptă faţă în faţă, folosind vrăji, creaturi și minioni pentru a distruge turnurile și castelul adversarului lor. Puteți colecta o gamă uriașă de unități și vrăji și le puteți actualiza pe măsură ce colectați din ce în ce mai mult, făcându-le din ce în ce mai puternice. Este foarte distractiv de jucat și fiecare luptă durează doar trei minute, ceea ce face perfect să joci în așteptarea autobuzului sau între întâlniri. Este gratuit, iar în timp ce puteți colecta multe gratuit, microtransacțiile sunt abundente.

Play store

6. Marvel Strike Force

Marvel Strike Force

Cineva sau ceva atacă Pământul și trebuie să vă ocupați de o grămadă de personaje Marvel pentru a menţine panica și a învinge adversarii. Forța Marvel Strike vă provoacă să strângeți toți eroii dvs. preferați, să îi măriți într-o echipă, să îi faceți upgrade și să îi conduceți la victorie într-o campanie cu un singur jucător și în lupte împotriva altor jucători. Puteți utiliza bani din lumea reală pentru a cumpăra personaje, dar asta nu înseamnă că nu le puteți câștiga gratuit, doar jucând mult jocul. Colectorul-colecționer-battler este un gen comun pe mobil acum, iar intrarea Marvel este una dintre cele mai bune.

Google Play

7. Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile

Una dintre cele mai mari francize FPS din lume vine pe mobil cu un joc conceput în mod deliberat pentru luptele de foc cu ecran tactil - Call of Duty: Mobile. Dacă îți place acțiunea shooter, atunci aceasta este o necesitate pe telefonul tău Android. Este gratuit, oferă o mulțime de moduri multiplayer, inclusiv Battle Royale, și veți găsi câteva hărți clasice și personaje familiare din alte jocuri Call of Duty. Puteți personaliza armele, obține clasament, câștiga premii și multe altele. Dar mai important decât toate acesta este jocul rapid, frenetic, satisfăcător și graficele grozave care se combină pentru a face din acesta cel mai bun shooter mobil în acest moment. 

Google Play

8. Shadowgun Legends

Shadowgun Legends

Dacă îți plac jocurile de acţiune shooter, dar parcă ar fi un pic de RPG acolo, atunci este timpul să te potrivești și să te pregătești pentru o luptă extraterestră. Nucleul central neiluminat este un stup de activitate, cu un bar, magazine, un cazinou și o mulțime de personaje dark care îți pot oferi misiuni. Puteți finaliza misiuni pentru a şlefui uneltele, puteţi vinde pentru a cumpăra mai multe unelte și pentru a vă dezvolta abilitățile și reputația dvs. de mercenar spațial dur. Luptă este frenetică, există o cantitate decentă de personalizare oferită și, de asemenea, puteți lua misiuni de cooperare cu alți jucători sau vă puteți testa puterea în arenele PvP în timp real. Acesta este probabil cel mai bun shooter de ficțiune din Play Store chiar acum.

Google Play

9. Real Racing 3

Real Racing 3

Este timpul să ardeți niște cauciucuri într-o gamă largă de mașini reconstituite meticulos pe o gamă impresionantă de piese reale de pe tot globul. Real Racing 3 oferă mașini de la Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Mercedes-Benz, Ford și altele. De asemenea, va trebui să vă testați abilitățile la volan pe piese precum Silverstone, Hockenheimring și Le Mans. Cu nenumărate evenimente pentru a intra, multiplayer multi-platform și multe opțiuni de personalizare, acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de curse din jur. Grafica realistă este impresionantă, dar există și reclame și indicii pentru achiziții în aplicație.

Google Play

10. PUBG Mobile

PUBG Mobile

Vei lua cu tine alte 99 de persoane cu același obiectiv, dar poate exista un singur învingător. Controalele sunt inevitabil puțin penibile până când te obișnuiești cu ele, dar acesta este un shooter încordat care te va ţine atent pe tot parcursul rundei. Există o mulțime de arme și piese de echipament împrăștiate pe hartă, fără să mai vorbim de vehicule pe care le poți comanda. Există, de asemenea, acum patru hărți enorme pentru a juca, fiecare cu propriul timp și cicluri de zi și de noapte. Dacă nu-ți place să joci solo, există opțiuni de duo și patru persoane. Acest joc funcționează de asemenea bine pe majoritatea telefoanelor Android și este bine să reducem graficele pentru dispozitive mai puțin capabile.

Google Play

11. Fortnite

Fortnite Epic Games

Cel mai popular joc din lume este în sfârșit disponibil pe Google Play Store. Pentru cei tineri, Fortnite este un joc în stil battle royale, plin de culoare și strategie, în care joci singur sau în echipe împotriva a încă 99 de jucători. Este plin de arme, explozibili, impulsuri de sănătate, scuturi, ținute, mișcări de dans și multe altele. Va trebui să ridicati structurile de construcții pentru a concura cu adevărat cu cei mai buni.. O mulțime de conținut suplimentar care necesită achiziții în aplicație pentru deblocare, dar puteți juca jocul complet gratuit.

Google Play

12. Into the Dead 2

Into the Dead 2

Jocul inițial Into the Dead a fost o distracție pură, care a ucis zombie, iar urmărirea este și mai bună. În acest joc plin de acțiuni, veți experimenta apocalipsa zombie în timp ce parcurgeți hărți pentru a vă salva familia. Pe parcurs, veți ridica arme puternice și veți face tot ce trebuie pentru a distruge zombi. Poți supraviețui în timp ce zombii se apropie și te înconjoară? Există o mulțime de medii interesante, de la ferme până la baze militare și o poveste care se desfășoară pe măsură ce completați capitolele. Există, de asemenea, o mulțime de provocări care să vă revină pentru mai mult.

Google Play

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook