Cele mai bune jocuri gratuite pentru PS4. Vă rugăm să rețineți că PS4 are o serie de titluri de joc pe care le puteți descărca gratuit prin PlayStation Store.

Deși Sony este gata să lanseze PlayStation 5 pe piață la sfârșitul anului 2020, nu poate fi negat faptul că consola lor actuală, PlayStation 4 (PS4), deține în continuare o multitudine de farmecuri care sunt capabile să cuprindă inimile jucătorilor. Mai mult, în viitorul apropiat, pe PS4 va veni și unul dintre cele mai așteptate jocuri, The Last of Us Partea a II-a.

Desigur, dacă multe persoane sunt încă interesate să cumpere o consolă care a fost lansată anul trecut. Unii oameni au cumpărat PS4 ca prieten de divertisment acasă în timpul pandemiei cu virusul COVID-19.

Rețineți că PS4 are o serie de titluri de joc pe care le puteți descărca gratuit prin PlayStation Store. Am selectat jocuri care credem că sunt de bună calitate și trebuie să le  încercați. Curios? Iată 5 dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PS4.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone este un joc gratuit care tocmai a fost lansat în martie 2020. Jocul de shooter în stil Battle Royale, cu o hartă vastă, este invadat de milioane de jucători din întreaga lume. Nu este de mirare, deoarece Warzone are un gameplay și o grafică foarte bună și permite 150 de jucători să joace împreună în același meci.

În plus, Warzone acceptă, de asemenea, încrucișarea între console și PC-uri. Desigur, veți avea nevoie de o conexiune la internet stabilă pentru a putea reda jocul confortabil. Poate singurul lucru care nu ne place la Call of Duty: Warzone este nevoile sale enorme de stocare și o serie de actualizări care vă vor micşora spaţiul de stocare al consolei.

Apex Legends

Apex Legends

Încă purtând genul online de luptă battle royale în stil shooter, Apex Legends realizat de Respawn Entertainment oferă o experiență cu totul diferită de Warzone. Dacă ați jucat vreodată Titanfall, s-ar putea să fiți puțin familiarizați cu, cum să-l jucați, dar fără roboții uriași.

Apex Legends are un ritm mai rapid care vă impune să rămâneți în alertă și să lucrați cu coechipierii dvs. dacă nu doriți să fiți eliminați la începutul jocului. La Apex Legends puteți alege, de asemenea, mai multe personaje cu diverse stiluri și abilități de luptă.

eFootball PES 2020 LITE

eFootball PES 2020 LITE

Pentru cei care doresc să joace jocuri de fotbal, dar se simt responsabili, deoarece noul sezon se va schimba peste câteva luni, puteți descărca eFootball PES 2020 LITE. Chiar dacă se numește lite, vi se oferă în continuare aceeași calitate grafică și gameplay ca în PES 2020. Diferența este că în această versiune lite alegerile echipei sunt mai limitate, deoarece Konami este mai concentrat pe modul myClub, care vă va invita să vă construiți echipa de fotbal de vis.

Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale

Înapoi la genul Battle Royale, Fortnite oferă o emoție unică, deoarece nu numai că împușcați dușmani, dar puteți construi și o fortăreață pentru a supraviețui sau ascunde. Puteți, de asemenea, să vă "cosmetizaţi" personajul cu tot felul de skin-uri pentru a fi cât mai atractiv.

Brawlhalla

Brawlhalla

Pentru aceia dintre voi care s-ar putea plictisi de o grafică 3D și un gameplay complicat, Brawlhalla poate fi o alternativă. Ai jucat vreodată Super Smash Bros? Mai mult sau mai puțin seamănă ca stil de joc așa, dar, desigur, este mult mai simplu.

Chiar dacă grafica este doar 2D, Brawlhalla prezintă te va ţine în priză deoarece trebuie să-ți scoți adversarul din arenă de luptă pentru a fi ultimul în ring. Distractiv din nou, acest joc oferă şi modul de cooperare 2 vs 2 și este gratuit pentru toți (patru jucători se luptă pentru ei înșiși).

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook