Vă interesează cum ar putea arăta anul dvs. 2021? Datorită calculelor sale precise, astrologul nostru șef vă poate oferi acum o perspectivă în horoscopul anual 2021.
Foto: PictureP, Fotolia

Horoscop anual 

Horoscopul dvs. anual 2021

Vă interesează cum ar putea arăta anul dvs. 2021? Datorită calculelor sale precise, astrologul nostru șef vă poate oferi acum o perspectivă în horoscopul anual 2021.

Putem deja aștepta cu nerăbdare anul acesta sau ar trebui mai degrabă să ne apropiem de această dată cu puțină prudență?

Anul 2021 este un an Saturn. Cum ne va afecta Saturn viața?

Vă putem răspunde la aceste întrebări dacă aruncați o privire la horoscopul anual 2021, pregătit pentru a intra în acest an, vă poate economisi un efort.

Sperăm să vă placă și sperăm să aveți un viitor bun cu horoscopul dvs. anual 2021!

Berbec

Berbec Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Berbec.

Anul plecării

Valurile se vor netezi în 2021. Jupiter și Saturn au avansat în prietenul lui Vărsător și aduc multe inovații și invenții pozitive, de care puteți beneficia, ca berbec. Acum vă puteți împăca cu trecutul și puteți porni spre un viitor și mai liber și mai fericit. În special, luna martie și aprilie sunt luni în care te îmbogățești de energie și voie buna și îți poți atinge toate obiectivele cu ușurință.

Taur

Taur Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Taur.

Rămâi deschis

Avem un an Saturn și Saturn însuși a avansat în Vărsător, de unde formează un unghi de tensiune cu taurul. Uneori poate părea că, conduceți viața cu frâna de mână pornită. Multe lucruri sunt puțin mai dure decât de obicei. Este important să nu vă opriți de inovațiile din acest an care v-ar putea îmbunătăți viața. Priveste inainte!

Gemeni

Gemeni Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Gemeni.

Totul este acolo

În 2021 vă puteți extinde din nou fără piedici și în sfârșit să vă asumați din nou riscuri. Jupiter și Saturn s-au îndreptat spre Vărsătorul de prietenie și îți oferă o rafală cosmică puternică de acolo. Orice schimbare este benefică. Împletiturile vechi trebuie tăiate și pornite în viitor. Transportul este posibil profesional. Dacă sunteți freelancer, schimbările și inovațiile pot deschide calea către un succes mai mare.

Rac

Rac Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Rac.

Un nou început

2021 este un an Saturn în care Saturn nu este cel puțin un inhibitor al racului. În general, se poate vorbi de un an de construcție și de stabilire a cursului. Este important să faceți planuri pe termen lung și să luați decizii inteligente, profesionale și private. Uranus, care te-a susținut favorabil din 2019, indică schimbări pozitive pe care ar trebui să fii cât mai deschis. Deviza: Începeți viitorul cu curaj și încredere în sine!

Leu

Leu Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Leu.

Anul examenelor

2021 este un alt an Saturn și un an de încercări și provocări, în special pentru lei. Acest lucru este indicat în primul rând de Jupiter și Saturn, ambele fiind într-un unghi interesant față de tine. Dar nu-ți face griji. În special, tensiunile vă aduc în continuare bine, deoarece vă fac creativi și vă provoacă cele mai mari talente. Văzut în acest fel, se poate spune că anul acesta va fi epuizant, dar și foarte important. Iubirea dă mângâiere.

Fecioară

Fecioară Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Fecioară.

An stabil

Saturn stăpânește anul 2021. Soarta este într-un unghi neutru față de fecioară, nu te va susține în mod special, dar nu te va inhiba. Influențele bune ale lui Uranus și ale lui Pluto sunt încă importante. În timp ce Uranus vă permite cu succes să faceți eforturi și să realizați lucruri noi, Pluton vă oferă mai multă influență și asertivitate. Iunie și decembrie sunt deosebit de critice în 2021. Nu riscați prea mult în ambele luni.

Balanță

Balanță Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Balanță.

Realizează idei

2021 este un alt an Saturn și acest lucru este foarte puternic pentru tine. De la Vărsător, vă formează un unghi favorabil și vă cere să realizați chiar și idei și planuri neobișnuite acum. În total, fiți foarte deschiși la orice nou. Până la mijlocul lunii mai și din nou de la sfârșitul lunii iulie până la sfârșitul anului, Jupiter este de asemenea util, deoarece poate aduce noi și bune, prietenii și vă poate oferi o mulțime de voie de bine.

Scorpion

Scorpion Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Scorpion.

Rămâi deschis

2021 este din nou mult mai luminos, chiar dacă este un an Saturn. Acest lucru se datorează în principal lui Jupiter și Saturn, care au avansat la Vărsător la sfârșitul anului trecut și aduc o mulțime de progrese și noi dezvoltări. Cu toate acestea, ambele planete sunt în tensiune cu scorpionul, astfel încât să nu vă placă una sau altă inovație în propria viață. Scorpion tipic care vrea întotdeauna să păstreze totul la fel. Fii la curent cu vremurile!

Săgetător

Săgetător Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Săgetător.

Avansare în carieră

Anul acesta Saturn, înseamnă dezvoltare, consolidare, planificare suplimentară și într-un sens pozitiv pentru avansarea carierei, puteți să vă bazați pe un Saturn bun. Împreună cu Jupiter, strălucește o lumină puternică asupra trăgătorului de la Vărsătorul avansat. Tot ce are legătură cu inovația este o problemă. În acest an, prin urmare, este important să lăsăm în sfârșit trecutul în urmă și să ne îndreptăm spre viitor. Fii foarte deschis!

Capricorn

Capricorn Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Capricorn.

Bucura-te de viata ta

Saturn face regulă în acest an și acest lucru este pozitiv pentru capricorn. Este un an în care ar trebui să bati „cuie cu capul”, în care nu ar trebui să vorbești atât de mult, ci să acționezi. Saturn în sine este scăzut din zodia ta, ceea ce îți face viața mult mai ușoară. Venus, care pregătește terenul pentru o relație gratuită, neîngrădită și deosebit de fericită, se dovedește foarte ieftin din nou în acest an. Fii pregătit!

Vărsător

Vărsător Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru semnul zodiacal Vărsător.

An de lupta

Saturn în Vărsător joacă rolul principal în acest an Saturn, în care poți realiza foarte multe pe plan profesional, dar în care te vei confrunta și cu obstacole neprevăzute. Dar nu vă faceți griji: Jupiter va continua să vă ofere modalități de ieșire și noi oportunități chiar și în cea mai mare criză până la jumătatea lunii mai. Iar Saturn îți îmbunătățește enorm ambiția, te conduce în sus. Foarte important: nu lăsa niciun dubiu despre tine și abilitățile tale.

Pești

Pești Foto: PictureP, Fotolia

Horoscopul anual 2021 pentru zodia Pești.

Timp minunat

Este probabil să existe multe inovații în acest an Saturn, în special în sectorul profesional. Este important pentru dumneavoastră să rămâneți la curent și să nu vă temeți de schimbări bruște și imprevizibile. Cu siguranță nici nu ai nevoie. Pentru că pe 14 mai, Jupiter va intra în zodia ta în care are una dintre cele mai bune poziții. Ai acum o mulțime de ajutor din exterior, mai ales din lumea spirituală. Vine un timp minunat.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook