Horoscop Taur 2023 acoperă predictia horoscopului tău Taur din 2023, astrologia zodiei Taur, dragoste, sănătate, căsătorie, carieră, bani și familie.

Pentru anul 2023, Jupiter numit și Guru ar fi tranzit în a 12-a casă a Berbecului pe măsură ce anul începe. Apoi se mută la ascendentul tău în mai 2023. Acest lucru ar aduce vești bune pentru nativii Taur. Saturn călătorește prin Vărsător a ta casă a 10-a și apoi tranzitează la a 11-a casă a Peștilor în martie. Acest lucru prefigurează o bună dezvoltare profesională pentru primul trimestru al anului. Atunci câștigurile în viață ar putea fi restricționate pentru nativi din Taur.

Uranus își continuă perioada prin semnul tău pentru tot anul 2023. Neptun călătorește în a 11-a casă a Peștilor și Pluto în Capricorn, a 9-a casă s-ar muta în a 10-a casă a Vărsătorului între mai și iulie 2023, când cariera ta va începe să se concentreze.

Venus în Vărsător în ianuarie 2023 aduce unele necazuri în viața ta amoroasă, totuși schimbarea sa în Pești, un semn apos care se întâmplă să fie locuința lui Jupiter îți va recâștiga nivelul de încredere în activitățile amoroase. Atunci ai putea să te conectezi mai bine cu oamenii.

• Anul acesta, planetele susțin cu siguranță viața profesională a nativilor din zodia Taur.

• Ei au o creștere fenomenală în acest an, datorită plasării lui Jupiter și Uranus în semnul lor de origine.

• Fericirea și bucuria abundă acasă, iar viața casnică ar fi liniștită pe tot parcursul anului.

• Ar exista mai multe surse de venit pentru nativii Taur anul acesta.

• Cei care se angajează în afaceri ar găsi anul benefic pentru extindere.

• Fiți pregătit să faceți față unor cheltuieli din cauza angajamentelor dumneavoastră pe partea socială.

• Nativii pot plănui să facă niște investiții pe termen lung în acest an.

• La jumătatea anului s-ar observa o creștere uriașă a fluxului tău de resurse financiare.

• Acesta este un moment bun pentru a vă prioritiza ambițiile și pentru a da un început bun.

• Nivelurile de energie ale oamenilor Taur ar fi fenomenale pe tot parcursul anului.

• Anul 2023 ar fi un moment favorabil pentru a vă reconecta cu familia și prietenii dacă sunteți departe de ei.

• Ați putea să construiți niște conexiuni bune în viață anul acesta.

• Nativii ar trebui să rămână concentrați pe relațiile lor deocamdată și să scape de natura lor încăpățânată.

Horoscop dragoste și căsătorie Taur 2023

Nativii din zodia Taur s-ar putea întâlni cu unele necazuri, nefericire și separare temporară în dragostea și căsătoria lor pe măsură ce începe anul. Cu toate acestea, pe măsură ce anul înaintează, ar fi o îmbunătățire. Atunci ar exista un raport bun cu partenerul, cu o mai bună înțelegere și angajament din ambele părți. Mijlocul anului ar putea aduce din nou o oarecare dizarmonie în viața amoroasă sau în căsătorie. Dacă renunți la natura ta încăpățânată, la natura cheie a Taurului, ar exista bunătate acasă și viața personală.

Horoscop carieră Taur 2023

Pe măsură ce începe anul 2023, ar fi o perioadă excelentă în ceea ce privește munca și perspectivele de carieră. Dacă sunteți în afaceri, aspectul combinat al lui Jupiter și Saturn pe a 7-a casă a Scorpionului ar oferi progres. Ați beneficia de buna cooperare a colegilor de la locul de muncă sau a angajatorilor dacă sunteți în propria afacere. Veți câștiga bunăvoința și sfatul bătrânilor și autorităților la locul de muncă.

Horoscop Sănătate Taur 2023

Sănătatea generală și bunăstarea nativilor Taur ar fi destul de bună pentru tot anul 2023. Ai comandat bunăstare mentală și fizică. Cu toate acestea, fiți pregătit să faceți față unor afecțiuni minore ocazionale. Nativii sunt cel mai probabil predispuși la unele boli infecțioase în această perioadă, de aceea fiți precauți. Până în luna mai, Jupiter ar tranzita a 12-a ta casă și acest lucru ar putea duce la unele probleme de sănătate care ar putea duce la spitalizări. Dar când va trece la semnul tău în mai, lucrurile se vor schimba în bine.

Horoscop Financiar Taur 2023

Anul 2023 ar fi bun din perspectiva financiară pentru nativii din zodia Taur. Pe măsură ce începe anul 2023, Jupiter va fi în a 12-a casă a Berbecului. Acest lucru ar aduce cheltuieli nedorite din partea dvs. Dar apoi, în mai, se mută la ascendentul tău. Acest lucru reduce și mai mult cheltuielile. Aspectele lui Saturn și Jupiter de pe a 4-a casă ar aduce anumite cheltuieli din cauza achiziționării unei case sau a unei proprietăți funciare pentru nativii Taur.

Horoscop educațional Taur 2023

Studenții din zodia Taur s-ar întâlni cu succes în toate activitățile lor academice în 2023. Jupiter, planeta cunoașterii și a înțelepciunii s-ar asigura că această perioadă este favorabilă studenților. Cei care aspiră la studii superioare ar găsi, de asemenea, timp suficient pentru învățat.

Horoscop familie Taur 2023

În 2023, pe măsură ce primul trimestru este încheiat, presiunea din viața ta de familie se eliberează. Atunci progresul acasă ar fi ușor și simplu. Ai câștiga bunăvoința membrilor familiei tale, în special a părinților și a fraților tăi. Pe măsură ce Jupiter, semnificatorul familiei intră în semnul tău în luna mai, ar exista un nou început în viața ta de familie. Un sentiment de optimism ar prevala în jur. Jupiter aduce un nou sens pentru viața ta domestică.

Horoscop de călătorie Taur 2023

Urmează un an destul de favorabil pentru nativii din zodia Taur care sunt mai înclinați să călătorească. Toate călătoriile tale ar fi profitabile și satisfăcătoare în cele din urmă. Casa a 7-a care primește aspectele lui Saturn și Jupiter vă va binecuvânta cu multe călătorii scurte și pe parcursul anului. Începutul anului aduce călătorii în străinătate datorită poziției lui Jupiter în casa ta a 12-a. Deoarece Jupiter reprezintă și cea de-a patra casă a vieții domestice, nativii vor călători în locul lor natal în acest an.

Horoscop 2023 Taur pentru cumpărare/vânzare

Pentru nativii Taur, anul 2023 este foarte favorabil pentru cumpărarea și vânzarea de case, proprietăți funciare și vehicule de lux. Cu toate acestea, nativii sunt sfătuiți să fie precauți cu ofertele. Ar trebui să fie conștienți de oferte frauduloase și de prieteni falși. Ofertele cu valoare deosebit de mare ar trebui urmărite cu dublă prudență pentru tot anul.

Horoscop femei Taur 2023

Pentru femeile din zodia Taur, anul care urmează nu prevestește prea multă bunătate, ar fi o medie, dacă nu chiar mai puțin favorabilă pentru ele. În tot acest an, trebuie să muncești din greu pentru a ține pasul cu "cursa de șobolani" și uneori eforturile tale nu vor fi răsplătite pe cale amiabilă. Luați această perioadă, pentru a vă perfecționa abilitățile și pentru a face lucruri care au stat mult timp în backburner. Ar fi un moment bun să te căsătorești anul acesta. Dar dacă sunteți într-o relație de dragoste, s-ar putea să întâmpinați un fel de obstacole pentru moment.

Horoscop bărbați Taur 2023

Anul 2023 promite să fie o perioadă bună pentru bărbații din zodia Taur. Aceștia sunt pregătiți pentru unele schimbări pozitive majore în domeniul lor de carieră. Dacă sunteți în căutarea promoțiilor, creșteri salariale sau relocare, anul acesta vă oferă același lucru. Pe măsură ce începe anul, ar putea exista unele sughițuri inițiale în viața ta casnică, dar în curând lucrurile vor fi pe drumul cel bun. Ar fi multă căldură și dragoste în dragostea și căsnicia ta. Nativii ar fi, de asemenea, binecuvântați cu finanțe bune în tot acest an. Dar apoi, Bull Men sunt sfătuiți să evite deciziile pripite și dure și să meargă încet.

Horoscop spiritual Taur 2023

Anul 2023 promite să fie un an de bun augur pentru activitățile religioase ale nativilor din zodia Taur. Pe măsură ce Jupiter tranzitează a 12-a ta casă a Berbecului până în mai 2023, ai fi mai înclinat către faptele religioase. Apoi, când Jupiter se mută la tine acasă, poți să urmezi lucrări sociale și de caritate. Slujiți bine preoților, bătrânilor și profesorilor voștri spirituali în acest an. Donează pentru caritate și lucrări religioase, după puterea și buzunarul tău.

Horoscop Sfaturi Taur 2023

Ascultă-ți intuiția sau vocea interioară și urmărește-ți visele și ambițiile. Multe schimbări vin în calea ta în acest an, îmbrățișează-le cu cordialitate, deoarece ar fi un pas către succes. Nu fi încăpățânat și învață să te adaptezi oamenilor și situațiilor. Nenumărate oportunități vin în cale, nu lăsați familia să interfereze cu creșterea profesională. Nu alegeți joaca în loc de muncă, deoarece dezamăgirile sunt în magazie. Fii lent în a lua decizii personale, deciziile temperamentale dure nu te duc nicăieri decât în ​​cercuri.

Întrebări frecvente

1. Cum va fi anul 2023 pentru Taur?

Ar fi o creștere fenomenală în acest an, datorită plasării lui Jupiter și Uranus în semnul de acasă.

2. Vor supraviețui oamenii de afaceri din Taur în 2023?

Da, aspectul combinat al lui Jupiter și Saturn pe casa a 7-a ar oferi bunătate în afaceri.

3. Orice sfat financiar pentru oamenii Taur?

Jupiter ar fi în casa a 12-a a Berbecului până în mai 2023, aducând cheltuieli nedorite, atenție.

4. Cum se va comporta Taurul în dragoste?

Planeta dvs. conducătoare, Venus, se asigură că veți iubi și că veți fi iubit bine de partener în aceast an.

5. Aveți probleme de sănătate în 2023 pentru Taur?

În general, un an de bunăstare este pregătit pentru Taur.

6. Cum rămâne cu perspectivele studenților Taur în 2023?

Ei își vor finaliza studiile cu succes și își vor găsi poziții de carieră potrivite.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook