Horoscop Leu 2023 acoperă predicția horoscopului tău Leu din 2023, astrologia zodiei Leu, dragoste, sănătate, căsătorie, carieră, bani și familie.

Pentru nativii din zodia Leu, în 2023, Jupiter tranzitează casa a 9-a a Berbecului pe măsură ce începe anul și apoi se mută în casa a 10-a a Taurului în jurul lunii mai. Prin urmare, până în primul trimestru, veți fi binecuvântat cu prosperitate, șanse de studii superioare și călătorii lungi. Apoi, din mai, accentul se mută pe cariera ta, Jupiter care te îndrumă către tărâmuri mai înalte. Saturn tranzitează casa a 7-a a Vărsătorului până în martie și apoi se mută în a 8-a casă a Peștilor. Așteptați-vă la probleme cu ofertele și relațiile dvs. de parteneriat pentru primul trimestru. Uranus călătorește prin a 10-a casă a carierei tale pentru anul care implică creșterea și dezvoltarea carierei tale. Iar Neptun traversează a 8-a casă a Peștilor, iar Pluto se mută de la a 6-a casă a Capricornului la a 7-a a Vărsător în jurul lunii mai-iunie. Aceste aliniamente planetare cu siguranță vor afecta toate fațetele vieții pentru lei de-a lungul anului.

• Nativii din zodia Leu ar avea multe suișuri și coborâșuri în acest an. • Rahu, Nodul Nord al Lunii, poziționat în casa a 10-a, te-ar binecuvânta cu perspective bune. • Ar exista bunătate în dragoste și relațiile tale conjugale. • S-ar putea să fie nevoie să stai departe de oamenii care sunt geloși pe creșterea ta în viață, mai ales să ai grijă de prietenii falși. • Veți putea stabili relații cordiale cu colegii și autoritățile de la locul de muncă. • Feriți-vă de a face investiții de mare valoare pentru afacerea dvs., problemele și fraudele planează în jur. • În acest an, Leii ar vedea mai multe surse de venit și, prin urmare, ar putea duce o viață fericită și mulțumită. • Sănătatea membrilor familiei are nevoie de cea mai mare grijă pentru anul următor. • Nativii ar putea avea mai puține niveluri de energie pe măsură ce începe anul, cu toate acestea, pe măsură ce progresează, ar fi mai bine. • Unii nativi din zodia Leu ar putea suferi de probleme de sănătate urologică și digestivă pentru anul următor. • Nativii ar trebui să ia câteva decizii importante de viață în acest an. • Nu fi dramatic, nici nu încerca să acaparezi lumina reflectoarelor, stai jos și nu lăsa emoțiile să-ți urce în cap în acest an.

Horoscop dragoste și căsătorie Leu 2023

Anul 2023 ar putea începe cu o notă scăzută în ceea ce privește perspectivele de dragoste și căsătorie pentru nativii din zodia Leu. Dar orice fel de frustrare dispare complet până la sfârșitul primului trimestru. Atunci sentimentele, așteptările și emoțiile tale în dragoste ar ajunge la un nou nivel. Venus și Marte te îndrumă spre a face schimbări radicale în dragoste sau căsătorie. De la jumătatea anului, lucrurile în căsătorie sau relație ar vedea multe răsturnări și întorsături plăcute care vă fac viața caldă și mai ușoară. Te-ar aduce și mai aproape de partenerul tău. În jurul ultimului trimestru al anului, ai avea multe călătorii fericite și aventuroase cu partenerul tău. Anul se va încheia într-o notă fericită, cu o atmosferă plăcută predominând în viața ta amoroasă sau în căsătorie.

Horoscop carieră Leu 2023

Până în mai 2023, Jupiter, planeta care stăpânește asupra performanței Leului în carieră, tranzitează a 9-a casă a Berbecului. Apoi trece la a 10-a casă a Taurului, evidențiind și îmbunătățindu-ți viața profesională. Îți îmbunătățește determinarea de a munci din greu și de a performa. Nivelul tău de încredere ar fi destul de bun și ai putea să-ți descoperi potențialul ascuns. Odată cu tranzitul lui Jupiter, vi se cere să vă stabiliți ambițiile și să îndepliniți sarcini. Nu exagera cu lucrurile și nici nu intra în relații incompatibile cu colegii sau cu cei mai înalți în acest an. Acceptă pozițiile pe măsură ce îți ies în cale și mergi înainte cu grație. Ați fi pe drumul cel bun pentru cea mai mare parte a anului, ați obține ceea ce doriți, prin urmare nu forțați lucrurile.

Horoscop Sănătate Leu 2023

Anul acesta asigură o sănătate bună nativilor din zodia Leu. Saturn te-ar scuti de problemele de sănătate care te bântuie de ceva vreme. Întunericul și răceala dispar și ai avea sănătate și bucurie în tot acest an. Și Marte ți-ar oferi energia necesară pentru a te motiva și a te menține în stare bună. Dar nativii sunt sfătuiți să nu exagereze cu lucrurile, în special cu activitățile fizice. Respectați rezoluțiile de sănătate pe care le-ați luat anul trecut. Activitățile și aventurile în aer liber ți-ar face mai bine în acest an.

Horoscop Finanțe Leu 2023

Începutul anului 2023 prevestește condiții bune favorabile pentru finanțele nativilor din zodia Leu. Datorită aspectelor benefice ale lui Jupiter pe casa ta a 2-a a finanțelor, fluxul tău de finanțe ar fi bun. De-a lungul anului, veți putea economisi niște fonduri, totuși și cheltuieli nedorite vor apărea. Proprietăți funciare și vehicule de lux ar putea fi cumpărate și veți putea scăpa de datorii și împrumuturile neperformante pe măsură ce trece anul.

Horoscop Educație Leu 2023

Începutul anului nu ar fi prea favorabil pentru elevii din zodia Leu. Ei ar putea avea dificultăți în a elimina examenele și testele competitive pentru primul trimestru. După tranzitul lui Jupiter în mai, leii aspiranți pot fi admiși pentru studii superioare. Anul acesta exista o bună reglementare a carierei pentru nativii din zodia Leu. Unii dintre voi ar putea avea nevoie să facă un ocol sau să schimbe zona de interes pe parcursul anului. La jumătatea anului s-ar putea fi puse unele condiții adverse pentru activitățile educaționale ale Leilor.

Horoscop familie Leu 2023

Pe măsură ce începe anul 2023, acasă ar fi pace și armonie, iar evenimentele de bun augur sunt pe cărți. Acest lucru se datorează impactului asupra casei a 4-a a bunăstării interne atât al lui Jupiter, cât și al lui Saturn. În tot acest an, veți primi cooperarea și îngrijirea membrilor familiei dumneavoastră. Părinții și copiii ar aduce bucurie familiei. Cu toate acestea, unii membri ai familiei ar putea suferi probleme de sănătate și îngrijorările legate de acestea ar putea să vă deranjeze, dar odată cu tranzitul lui Jupiter ar dispărea.

Horoscop de călătorie Leu 2023

Anul 2023 favorizează călătoriile de plăcere și câștiguri pentru nativii din zodia Leu. Aspectul lui Jupiter pe a 12-a ta casă te-ar duce în călătorii lungi în străinătate. După tranzitul lui Jupiter în mai 2023, este posibil să plecați în călătorii scurte. Pelerinajul este, de asemenea, pe cărți pentru Leii mai înclinați spre spiritual. Toate călătoriile îți vor oferi câștiguri de finanțe și cunoștințe. Veți putea face noi cunoștințe personale și profesionale în timpul acestor călătorii și acestea ar avea un impact pe termen lung asupra viitorului dumneavoastră.

Horoscop Leu 2023 - cumpărare/vânzare

O perioadă destul de prudentă pentru perspectivele de cumpărare și vânzare ale nativilor din zodia Leu. Gestionarea ofertelor de proprietate vă poate pune în probleme, atenție. Dacă doriți să cumpărați o proprietate veche, asigurați-vă că eliminați toate sarcinile, deoarece ar putea crea probleme mai târziu. Așteptați sfârșitul anului pentru a face toate cumpărările și vânzările.

Horoscop Femei Leu 2023

Prima jumătate a anului 2023 ar fi destul de plictisitoare și monotonă pentru femeile din zodia Leu. Dar a doua jumătate a anului ar fi plină de acțiune. Femeile din zodia Leu singure ar putea să-și găsească un partener îndrăgostit sau să se căsătorească pe tot parcursul anului. Totuși, Saturn poziționat în a 7-a casă ar putea aduce unele probleme în dragoste sau în căsătorie. În general, un an favorabil pentru femeile din zodia Leu.

Horoscop bărbați Leu 2023

Ar fi un drum plin de denivelări pentru bărbații din zodia Leu, anul acesta. Evenimentele neașteptate sunt prognozate atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Planetele se asigură că adevărata ta putere este arătată lumii. Anul acesta, bărbații din zodia Leu ar putea avea performanțe bune în viața lor. În timp ce Saturn vă limitează creșterea în carieră, Jupiter vă ghidează în urcarea pe scara corporativă. Sănătatea bărbaților din zodia Leu ar putea fi lovită, în special sănătatea mintală are nevoie de cea mai mare grijă. Finanțe bune promise pentru bărbați tot anul acesta. Nu vă implicați în tulburări emoționale în relație. De asemenea, aveți grijă să faceți investiții de mare valoare și să cumpărați sau să vindeți proprietăți funciare pentru anul.

Horoscop spiritual Leu 2023

Începutul anului ar fi foarte favorabil pentru faptele religioase. După tranzitul lui Jupiter în luna mai, Leii putea să devină și mai evlavioși. Liderii religioși te-ar captiva și ai merge în pelerinaj. Unii nativi ar putea îmbrățișa o viață ascetică și în acest an. Slujește-i pe cei săraci și asupriți cu toată inima. Donează bani și resursele materiale pentru caritate în mod generos. Observați postul periodic care v-ar îmbunătăți din punct de vedere spiritual. Închinați-vă în mod consecvent Dumnezeului vostru.

Horoscop Sfat Leu 2023

Ar fi un an provocator pentru Lei. Ar trebui să fie foarte curajoși și să ducă o luptă grea. Nu vă odihniți pe lauri, trebuie să vă apărați poziția în viața personală și profesională. De asemenea, nativii sunt sfătuiți să nu fie prea emoționali sau sensibili în relații. Stați departe de tot felul de tranzacții speculative, investiți în schimb în planuri solide de investiții care nu vă vor epuiza fondurile de capital. Nu continua să ceri mai mult, odată atinsă ținta. Ofertele de parteneriat îți vor oferi profituri bune, totuși ferește-te de fraude. Continuă să lucrezi din greu, asta te-ar ajuta să trăiești cu demnitate.

Întrebări frecvente

1. În 2023, cum va fi viața de familie a Leului? Datorită aspectelor lui Jupiter și Saturn din casa a IV-a, nativilor li se asigură bunăstarea domestică și fericirea. 2. Care sunt principalele caracteristici ale Leilor? Ei iubesc lumina reflectoarelor și le place să conducă lumea. 3. Va fi afectată cariera Leilor în 2023? Pe măsură ce Jupiter tranzitează spre casa a 10-a a Taurului în mai 2023, va avea loc o reînnoire majoră a carierei lor. 4. Ce zici de perspectivele de sănătate ale Leilor în 2023? Anul asigură o sănătate bună pentru nativii Leu anul acesta, Saturn ar ameliora problemele cronice. 5. Pot Leii să cumpere sau să vândă proprietăți în 2023? Aceasta este o perioadă destul de precaută, așteptați sfârșitul anului pentru a cumpăra sau a vinde. 6. Pentru anul 2023, Bărbații Leu se vor descurca bine în viața lor? Ar fi un drum accidentat pentru ei.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook