Anul 2022 promite să fie un an al schimbării pentru majoritatea persoanelor din zodia berbec. Timp de un an sau doi, norocul te-a scăpat în toate domeniile și, prin urmare, schimbările au fost interzise. Acum, cu Jupiter care intră în semnul tău undeva în jurul lunii mai, lucrurile vor lua avânt de partea ta. Tot ceea ce ți-ai dori să faci ar fi un mare succes.

Deși aceasta ar putea fi o scurtă perioadă a lui Jupiter, veți îmbrățișa tot succesul dorit în această perioadă. Conducătorul tău Marte s-ar afla pe un teritoriu prietenos tot acest an și, prin urmare, ar fi o perioadă grozavă pentru tine. Îți dă energia pentru a merge înainte cu stil. Inteligența și angajamentul tău te vor duce în locuri noi și vei explora noi căi de creștere și prosperitate în tot acest an.

• Ar fi un an grozav pentru persoanele din zodia Berbec în general.

• Chiar și planetele "malefice" s-ar dovedi benefice pentru Berbec anul acesta.

• Persoanele din zodia Berbec se vor descurca bine în profesia și în afacerile lor datorită ajutorului lui Saturn.

• Jupiter îți va accelera situația financiară.

• Elevii din zodia Berbec vor avea rezultate mixte anul acesta.

• Bunăstarea internă va fi afectată din cauza lui Saturn pentru unii nativi ai Berbecului.

• Discordiile conjugale și problemele amoroase vor apărea în viața voastră anul acesta.

• Problemele de sănătate ar putea fi scoase la iveală și ocazional de Nodurile Lunii.

2. Horoscop dragoste și căsătorie 2022 pentru zodia Berbec

Viața amoroasă a persoanelor din zodia Berbec ar fi foarte pasională și romantică ca Venus, planeta iubirii intră în gospodăria ta odată cu începerea anului. De asemenea, Jupiter se alătură lui Venus în scurt timp și, prin urmare, nu ar fi lipsă de dragoste și pasiune. Întregul an ar fi foarte energic pentru tine pe frontul dragostei. Și Marte, planeta ta conducătoare te inspiră să iubești și să fii iubit pe tot parcursul anului.

Nu vă grăbiți să luați decizii cu privire la dragoste și căsătorie pe parcursul anului. În schimb, lucrează pentru a-ți îmbunătăți relațiile și căsnicia. Jupiter rămâne în zodia ta aproximativ 6 luni, până când ideea ta despre dragoste și relații ar căpăta un nou sens. Din cauza preocupării cu partenerul, familia ta ar putea suferi din lipsă de înțelegere în această perioada. Și Rahu sau nodul nord al Lunii din casa a 2-a ar interfera în bunăstarea ta domestică. Depinde de tine să creezi o atmosferă plăcută în viața personală. Ai grijă și de statutul tău social.

• Al doilea și al treilea trimestru ale anului 2022 sunt favorabile pentru dragoste și căsătorie.

• Persoanele din zodia Berbec ar putea să-și câștige partenerul/partenera sau soțul/soția în această perioadă.

• Primul și ultimul trimestru din 2022 ar pune anumite greutăți pentru dragoste.

3. Horoscopul carierei 2022 pentru zodia Berbec

Anul 2022 este favorabil pentru cariera nativilor Berbec. Planetele Jupiter și Saturn împreună v-ar sprijini eforturile profesionale din acest an. În special cei interesați de afaceri și-ar vedea averea crescând și ar exista posibilitatea de a vă diversifica și întreprinderile. Ai putea obține o legătura bună cu unii dintre "bătrâni" din domeniul tău de interes.

Saturn poziționat în casa a 10-a pentru tine oferă promoții și creșteri de plată pentru cei care intră în servicii. Jupiter aspectând casa a 5-a te-ar ajuta să faci niște studii tehnice sau o pregătire în domeniul tău de lucru. Cei care caută un loc de muncă bun sau tânjesc după o relocare din cauza profesiei ar putea să se întâlnească pe același loc în ultimul trimestru al anului.

• Saturn în casa a 10-a de carieră/profesie promovează destul de considerabil cariera persoanelor din zodia Berbec pentru anul 2022.

• Călătorii în străinătate din datorita carierei pe cărți pentru unii nativi.

• Începutul anului 2022 ar putea pune însă unele probleme în carieră.

• Pe la mijlocul anului, oamenii de afaceri s-ar putea confrunta cu unele pierderi.

4. Horoscopul Sănătății 2022 pentru zodia Berbec

Deși anul următor nu va pune probleme majore de sănătate pentru persoanele din zodia Berbec, li se recomandă să aibă grijă de ele cu sârguință. Ar exista perioade de niveluri intense de energie care ar putea afecta bunăstarea ta generală odată ce energia este drenată. Anul acesta este un moment bun pentru a recurge la niște sporturi de aventură pentru a vă răcori nervii. Pe măsură ce începe anul, ai fi sănătos. Cu toate acestea, pe măsură ce progresează, afecțiunile minore ocazionale ar putea continua să vă deranjeze. Jupiter și Saturn ar putea provoca unele boli nativilor în acest an.

Problemele sistemului digestiv sunt datorate prezenței lui Rahu sau a nodului nord al Lunii într-un semn de foc. Persoanele din Berbec cu probleme cronice trebuie să fie de două ori atenți în acest an, deoarece problemele pândesc în jur.

• În general, anul 2022 este de așteptat să fie bun în ceea ce privește starea generală de sănătate pentru persoanele din zodia Berbec.

• Dar stresul și încordarea la un nivel excesiv vă pot afecta sănătatea și bunăstarea generală.

• Nodurile Lunii poziționate în casa a 2-a și a 8-a ar putea provoca probleme de sănătate legate de aportul alimentar, prin urmare fii precaut, evită mâncarea picantă și exagerarea.

• Unele persoane din zodia Berbec ar putea avea probleme legate de sistemul digestiv și de sânge.

• Fracturile și afecțiunile membrelor sunt probabile și pentru unii din zodia Berbec, în acest an.

5. Horoscop financiar 2022 pentru Berbec

Finanțele nativilor Berbec ar fi bune pentru anul 2022 datorită poziției lui Jupiter, deși Rahu sau nodul nord al Lunii ar putea juca uneori un rol negativ. 

De asemenea, s-ar cheltui mulți bani din cauza evenimentelor de bun augur din casă. Nu este un moment bun pentru a face investiții de mare valoare. Deși s-ar putea să nu existe sughițuri financiare majore, faceți investiții cu cap.

• Provocările financiare abundă pentru acest an.

• Al doilea și al treilea trimestru te-ar binecuvânta cu bani buni totuși, ține cont de ei.

• Jupiter vă sprijină mișcările financiare pentru anul 2022.

• Cheltuielile medicale ar putea deranja mulți Berbeci în acest an.

6. Horoscop educațional pentru Berbec în 2022

Anul 2022 ar fi o perioadă de "avere intelectuală" mixtă pentru studenții din zodia Berbec. Ar fi un fel de confuzie pentru primul trimestru al anului. Nativii sunt sfătuiți să rămână dedicați și să lucreze din greu pentru a excela în studii pentru această perioadă. Apoi, în timpul celui de-al doilea trimestru, activitățile dumneavoastră educaționale ar putea fi împiedicate de probleme medicale sau de lipsa resurselor financiare. Toate eforturile tale nu ar da rezultatele dorite.

Unii nativi ar putea să-și piardă calmul în acest an din cauza obstacolelor educaționale. Pe la mijlocul anului, lucrurile vor începe să arate bine. Nativii sunt sfătuiți să nu se odihnească pe lauri, ci să muncească din greu. Ultimul trimestru al anului ar fi un moment ideal pentru susținerea examenelor competitive și a altor teste de calificare. Și Jupiter poziționat în casa ta a 11-a ar da rezultate mai favorabile anul acesta.

7. Horoscopul familiei pentru Berbec în 2022

Viața de familie a persoanelor din zodia Berbec nu ar fi atât de bună pentru anul 2022. Anumite lucruri nefavorabile s-ar vedea în acest domeniu al vieții tale. Pe măsură ce Saturn vă prezintă a patra casă a bunăstării/fericirii domestice prin aspectul casei a șaptea, ar putea exista o pierdere a fericirii. Munca profesională te-ar ține absorbit anul acesta și asta ar putea afecta timpul petrecut cu familia ta.

Asigurați-vă că vă relaxați cu familia ori de câte ori aveți timp. Unii nativi ar putea fi nevoiți să se mute departe de familie din cauza schimbărilor în carieră. Acest lucru s-ar putea să vă deranjeze spiritele și s-ar putea să vă confruntați cu singurătatea, o stare foarte dificil de gestionat deocamdată. Mijlocul anului ar aduce însă un răgaz.

Sănătatea generală a părinților va fi afectată pentru unii nativi din Berbec. Ultimul trimestru al anului, totuși, prevestește o îmbunătățire a treburilor in familie.

8. Horoscop călătorii pentru Berbec în 2022

Anul 2022 ar fi un an favorabil pentru călătoriile persoanelor din zodia Berbec. Combinația dintre Jupiter și Saturn sprijină călătoriile în străinătate din motive profesionale. Ai multe de câștigat prin astfel de călătorii în aceste zile. După încheierea primului trimestru, multe călătorii scurte sunt pe cărți. Jupiter poziționat în casa ta a 12-a favorizează multe călătorii în străinătate pentru tine. Și, pe măsură ce Jupiter vă prezintă casa a patra, cei care locuiesc în țări străine sunt cel mai probabil să-și viziteze locul de naștere în aceste zile.

9. Sfaturi pentru zodia Berbec în 2022

Persoanele din zodia Berbec sunt sfătuite să nu fie prea dure și arogante cu ceilalți și să nu-și forțeze părerea asupra lor. În schimb, dacă ai face pasul de a negocia cu amabilitate, atunci înțelegerea s-ar face foarte ușor, fără prea multă fanfară și ai putea să-ți faci prieteni din inamici.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?

Conversații pe Facebook