Există ceva familiar dacă auziți brandul Singer sau Butterfly? Da, da! Ambele branduri sunt mărci ale unei mașini de cusut vechi. Cu siguranță generația anilor 90 nu era străină de mașinile de cusut negre și de cele două mărci.

Acum mașina de cusut de acasa a fost consumată de timp, iar oamenii din  zilele noastre  folosesc mașini de cusut mai moderne și sofisticate, deși pot exista persoane care încă supraviețuiesc cu mașina de cusut a vechii școli sau a bunicii, dar desigur nu sunt la fel de performante ca cele din ziua de azi.

Există in Romania cineva care mai are mașina de cusut acasă și încă funcționează corect? Dacă aveti o mașină de cusut de modă veche, dar aceasta nu poate fi folosită, nu vă grăbiți să o aruncați sau să o vindeți. Puteți să transformați mașinile de cusut în mobilier foarte elegant. Verifică! 

masina de cusut singer

Această mașină de cusut poate fi modificată într-o masă decorativă pentru a vă îmbunătăți camera de zi sau camera. 

În cazul în care mașina de cusut a fost modificată se pot așeza diverse decorațiuni pentru încăpere, iar partea inferioară poate fi folosită pentru a plasa cărți sau alte articole. Cu aceasta, nu aglomerati deloc masa.

Studiu sau birou de lucru

Fără a schimba prea mult și a lustrui puțin, această mașină de cusut se poate transforma, de asemenea, într-un birou confortabil. Cu un birou unic ca acesta, garantat vei putea studia sau lucra cu mai mult entuziasm.

masa de gradina

Această mașină de cusut nu este numai bună pentru înfrumusețarea interiorului într-o cameră, dar poate fi folosita și ca masă de grădină pentru a vă organiza plantele ornamentale. Trucul este destul de ușor, deoarece nu trebuie să schimbați baza masinii de cusut. Sertarele din stânga și din dreapta pot fi, de asemenea, folosite pentru depozitarea echipamentelor mici utilizate pentru tratarea plantelor. De exemplu, cum ar fi foarfece, semințe de plante, etc.

Chiuvetă

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook