Videoclipul de la dronă a înregistrat lovitura exactă a obuzului de artilerie Krasnopol asupra țintei.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a arătat imagini cu distrugerea postului de comandă al trupelor ucrainene de către artileria rusă.

„Ministerul rus al Apărării a publicat imagini cu o lovitură precisă a artileriştilor forţelor armate ruse cu un proiectil de înaltă precizie Krasnopol în timpul distrugerii unui post de comandă al forţelor armate ale Ucrainei”, citează RIA Novosti departamentul militar.

Pe filmările video de la dronă a fost înregistrată o lovitură exactă a unui obuz de artilerie. Ținta a fost complet distrusă.

Anterior, elicopterele de atac Ka-52 ale Forțelor Aerospațiale Ruse au distrus vehicule blindate și un convoi de vehicule ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Videoclipul a fost publicat de Ministerul Apărării al Federației Ruse. Înregistrările arată lovitura exactă a rachetei Vikhr asupra unui vehicul blindat pe șenile.

În noaptea de 24 februarie, Vladimir Putin a anunțat că a decis să efectueze o operațiune specială în Donbass. Totodată, el a subliniat că planurile autorităților ruse nu includ ocuparea teritoriilor Ucrainei cand defapt lucrurile stau altfel.

 

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook