Numărul 1 mondial Novak Djokovic se află într-un hotel special pentru migranți din Melbourne, în așteptarea unei contestații de anulare a vizei australiane.
Fotografie: Getty Images

Avocații de la Hall & Wilcox au scris greșit numele de familie al sportivului atunci când au depus un recurs la instanță pentru anularea vizei australiane a jucătorului de tenis sârb Novak Djokovic. Documentele sunt publicate pe site-ul web al Tribunalului Federal și al Familiei din Australia.

În informațiile despre solicitant, numele jucătorului de tenis este indicat ca „Djokavic”.

Recursul este programat pentru 10 ianuarie.

Djokovic a avut Coronavirus în Decembrie

Pe 5 ianuarie, s-a știut că lui Djokovic i s-a interzis intrarea în Australia, iar viza i-a fost anulată din cauza dovezilor insuficiente privind scutirea de la vaccinarea împotriva coronavirusului. Jucătorul de tenis se confruntă cu deportarea, este plasat temporar într-un hotel special.

Djokovic intenționa să participe la Australian Open, care va avea loc la Melbourne în perioada 17-30 ianuarie. Turneul poate fi jucat doar de jucători complet vaccinați sau de cei care au un medicament aprobat de autorități.

Djokovic a declarat pe 4 Ianuarie că are scutire de la vaccinare, dar această situație a provocat un val de critici în Australia, iar prim-ministrul Scott Morrison a cerut probe. După cum s-a cunoscut sâmbătă, Djokovic a primit un tratament medical din cauza coronavirusului contractat în Decembrie.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook