Metoda funcționează 100% și poți fenta radarul de fiecare dată. Dacă te-ai gândit cum poți scapă de amenzile pentru viteză, acesta este locul perfect unde poți afla această informație.

Cum funcționează metoda

Metoda funcționează prin a conduce legal, prin a menține distanța obligatorie între mașini și adaptarea vitezei la condițiile de trafic. DA! Și 100% metoda funcționează și poliția nu o să te oprească.

Scriu acest articol deoarece, de fiecare dată când intru în casă după ce am condus la drum lung, ma gândesc la numărul de accidente pe care le-am evitat din cauza bizonilor din trafic și cât de mușamalizat ești în trafic de cei cu mașini puternice sau chiar și de cei cu mașini care le "place doar valea și parcarea". 

Te rog condu prudent și ai grijă și de ceilalți din trafic, pentru că alți au soții, copii și familii care le duc dorul. Nu ești singur în trafic și modul tău agresiv în trafic poate avea repercursiuni. Dacă ești kamikaze du-te și sari cu parașuta, fă lucruri extreme pentru adrenalină, dar în trafic rămâi calm și condu legal. 

Te rog!

Semnat, 

Cineva care are familie.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook