Cui nu-i place înghețata? Inghetata este o gustare dulce si proaspata, potrivita pentru a fi savurata oricand si oriunde. Inghetata in sine are o varietate de arome. Pornind de la bogat în smântână, presărat cu ciocolată, nuci, napolitane sau cu o aromă de fructe proaspete.

Acest lucru face ca oricine să-i placă înghețată. Inclusiv această pisică. Uneori, comportamentul amuzant al unei pisici face ca oricine îl vede să devină amuzat.

Așa cum s-a întâmplat recent, o pisică a arătat o expresie amuzantă când a încercat pentru prima dată delicatețea înghețatei.

Videoclipul încărcat de contul de Twitter @damn_elle prezintă un bărbat care încearcă să dea o mică lingură de înghețată în gura unei pisici cu părul alb.

Lucrul amuzant este că pisica a dat o reacție neașteptată după ce a degustat înghețata. Trupul pisicii s-a retras brusc înapoi, ca și cum nu s-ar putea controla. 

Aparent, senzația de frig de la înghețata a făcut ca pisica albă să-și uite corpul, a arătat automat o reacție amuzantă și adorabilă. 

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook