Alec Baldwin a acordat primul său interviu după filmările de pe platourile de filmare a filmului Rust „Rugina”, în urma căreia cameramanul Galina Hutchins a fost ucisă și regizorul Joel Sousa a fost rănit.

Alec Baldwin a tras cu pistolul asupra cameramanului Galina Hutchins în timpul filmărilor la Bonanza Creek Ranch din New Mexico pe 21 octombrie, dar s-a dovedit că gloanțele din revolver nu erau false, ci adevarate. După incidentul tragic, filmările au fost suspendate, poliția a început o anchetă , iar actorul nu a comentat incidentul mult timp.

Pe 3 decembrie, canalul ABC a publicat primul interviu al lui Baldwin. Potrivit actorului, acesta a decis să discute pentru a infirma numeroasele concepții greșite, fără a aștepta finalizarea anchetei.

Cum sa întâmplat totul

„Când vorbesc despre ceea ce se întâmplă, nu vreau să fiu perceput ca o victimă. Pentru că aceste evenimente au două victime reale”, a început Baldwin.

Actorul a recunoscut că nu a mai lucrat niciodată cu directorul de imagine Galina Hutchins, dar o consideră prietenă: „Mi-a plăcut să lucrez cu ea. Toată lumea a iubit-o, i-a admirat talentul.”

În ziua tragediei, Baldwin și Hutchins s-au întâlnit pentru a discuta despre scena viitoare. Potrivit lui Baldwin, în timpul repetiției, primul asistent regizor Dave Halls i-a înmânat actorului un revolver, asigurându-se că nu este încărcat cu muniție reală. Totodată, avocatul lui Halls nu a confirmat acest lucru, menționând că în atribuțiile directorului asistent nu se numără verificarea armelor.

„Eu și Galina am fost amândoi ostatici ai situației, nici nu ne-am putut gândi că pistolul ar putea fi încărcat”, spune Baldwin.

„Mi-a dat câteva instrucțiuni despre cum să țin cel mai bine pistolul, așa că era îndreptată spre aparatul de fotografiat, chiar sub brațul ei”, asigură actorul.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare rămâne un mister și principalul subiect de investigație. Potrivit lui Baldwin, acesta a îndreptat pistolul doar spre cameră, dar și a tras. „Nu aș fi vizat niciodată pe nimeni intenționat și nu aș fi apăsat pe trăgaci”, recunoaște actorul.

Ce s-a întâmplat după

Baldwin notează că pe platourile de filmare, toată lumea a fost șocată și nu a înțeles imediat ce s-a întâmplat. „Mi-am dat seama că erau gloanțe adevărate în armă la 45 de minute sau chiar la o oră după incident”, spune el.

De ceva vreme, la fața locului a existat confuzie, până când la fața locului au ajuns serviciile de salvare și polițiști.

Potrivit actorului, nu a știut ce s-a întâmplat cu Hutchins până când a fost chemat la interogatoriu câteva ore mai târziu. În același timp, Baldwin a aflat despre moartea operatorului și rănirea directorului. „În ceea ce privește mânuirea pistolului: în ziua aceea am făcut totul ca de obicei. Același lucru în fiecare zi pe platoul acestui film ”, spune Baldwin.

Actorul a negat imediat versiunea de sabotare deliberată a unor membri ai echipei, pe care presa a asociat-o cu încălcarea condițiilor de muncă și dezordinea generală pe platoul de filmare.

Reacția la ceea ce s-a întâmplat

„Încă trebuie să ne dăm seama din cauza cui s-a întâmplat”, spune Baldwin. - Cineva a introdus un glonț de luptă în pistol, care nu ar fi trebuit să fie deloc. Cineva este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu pot spune cine este, dar știu că nu sunt eu.”

Actorul a spus că a avut deplină încredere în echipa sa și în acei oameni care se ocupau de armele de pe site și a făcut doar ceea ce i se cerea. El a comentat și procesele intentate împotriva lui de unii dintre membrii echipei. „Este puțin probabil să fiu acuzat de o infracțiune”, a spus actorul.

În plus, Baldwin a spus că nu se consideră a fi vinovat de incident. „Probabil m-aș sinucide dacă m-aș considera vinovat”, a spus el.

Actorul nu a negat că după acest incident cariera sa ar putea fi finalizată. Cu toate acestea, el a recunoscut că acesta a fost cel mai rău lucru care s-a întâmplat în viața lui. „De fiecare dată când îmi amintesc de trecut, mă gândesc ce aș putea face acum”, a adăugat Baldwin.

REACȚIA DUMNEAVOASTRĂ?


Ați putea dori, de asemenea

Comentarii

https://1doi3.ro/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comentarii

Scrie primul comentariu!

Conversații pe Facebook