FOTO: Campionatul Naţional de Darts

13 martie, 2011, 6:35 | Autor: Eduard ALEXIANU

Piatra-Neamţ a fost timp de două zile gazda concursului naţional organizat sub egida Federaţiei de Darts din România. Competiţia naţională, în premieră la Piatra-Neamţ, s-a desfăşurat în condiţii excelente timp de două zile în sala de socializare a F.C. Ceahlăul.

Campionatul national de DartsConcursul a fost unul deosebit de important pentru ierarhia naţională având în vedere că zilele trecute a avut loc cel de-al 3-lea concurs din cele 5 naţionale desfăşurate anual.

Lobby-ul pentru desfăşurarea concursului în Piatra-Neamţ a fost făcut de Bogdan Diaconu, preşedintele clubului Kataroaie, care a avut un rol important în dezvoltarea comunităţii jucătorilor de darts din oraş. De menţionat este că în anii trecuţi au mai fost organizate concursuri regionale în incinta Sestri Caffe. De această dată, atmosfera plăcută din cafenea a fost mutată la propriu şi la figurat în muzeul Ceahlăului, care s-a dovedit mai potrivit datorită dimensiunilor generoase.

La concurs a fost prezent şi campionul en-titre, Daniel Racoveanu şi campionul din 2009, Vlad Popa. Pe lângă mulţi jucători de top din România la concurs au asistat şi participat toţi oficialii federaţiei, dintre care îl putem enunţa pe dl. preşedinte Dragoş Dumitrecu şi dl. secretar general Sebastian Sopon.

Concursul a fost unul de timp OPEN, adică orice practicant al sportului se putea înscrie la calificări chiar dacă nu era înscris în Federaţia Naţională.  Pe langă jucători din Piatra-Neamţ, la competiţie au participat jucători din Iaşi, Bacău, Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Sibiu, Târgu-Mureş, Braşov, Harghita şi alte locuri. Înscrierile s-au făcut pe mai multe categorii, iar pe fiecare s-au organizat calificări. Cei mai buni au ajuns în etapele finale. Bugetul total de premiere a fost de 8.000 lei


Cuvinte cheie: , , , ,

Categorii Articole, Fotografii, Piatra Neamt, Sport|

PUBLICITATE

Posturi similare

  1. Eusebiu spune:

    Super tare! Intr-un final mai au loc si pe la noi competitii din diverse discipline sportive.. ca altceva in afara de fotbal si echitatie numai stiam nimic..

  2. Stoleru spune:

    foarte tare organizarea… m-am distrat foarte tare chit ca am lucrat… oaia aia la protap a fost cireasa de pe tort :D

Lasa un comentariu

Anunta-ma cand cineva comenteaza in acest post

Partenerii nostri. Vrei sa ne fii partener? Contacteaza-ne !

Tonique Club Scala Club Neamt Virtual Fotograf Piatra Neamt Irish lucianbodnar.ro

VinylSessions.com
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates